Аз не съм искала да пишете много, още повече да ми изнасяте лекции...просто две - три изречения с който да подкрепите това което ми казахте.
А попринцип ако предлагате услугата и се заплаща за нея..бих си заплатила с удоволствие.
Аха, ясно... две-три изречения, коИто да подкрепят казаното от мен?
Сега ще ти ги напиша:
1. Големите ти разочарования, за които пишеш, не са се случили случайно- трябвало е да отработиш съвпада на твоята Луна със Сатурн, който е в опозиция на Слънцето ти, което представлява мъжете в живота- било баща, мъж или началника ти. 2. Ако в предишните връзки е имало твърд аспект между твоите светила и партньорски Сатурн, това допълнително те е натоварвало. 3. В настоящата връзка твоето Слънце е връх на конфигурация Йод, с основа негови Сатурн и Слънце/Венера, която по същността си е също кармична, а средната ѝ точка съвпада с негов Нептун У1- това ще рече, че всяка негова инициатива може да приемаш все едно накърнява твоето его, ще приемаш като заплаха едва ли не на здравето, понеже Слънцето при теб управлява дома на здравето и ежедневието, което той може да промени- от друга страна твоят Марс в негов 1д ще го ръчка да е по-инициативен, като двамата може да работите добре в екип- неговият Марс в тригон с твоя и попада в твоя 3д- ще те активира да си по-общителна, да не подхождаш с агресия, макар и тиха, към другите, заради разположението на твоя Марс в 7д.
И сега ще се аргументирам с няколко изречения, защо на първи прочит на картата снощи написах, че има шанс връзката ви- 1) Негово Слънце в твоя 5-ти дом на любовта, твоето Слънце в негов 4д и съвпад с твоя К5- това са едни от благоприятните за брак разположения на партньорското Слънце по дом. 2) Неговата Луна в съвпад по знак с твоето Слънце- това също е сред хубавите брачни аспекти, като във връзката ти си доминираща, така да се каже- ти ще носиш панталона. 3) Твоята Луна в знаков секстил с негов Марс, а твоя Марс в тригон с неговата Луна и твоето Слънце- взаимно ще задоволявате с действията си вътрешните си потребности, изразени по Луната, както и външните ти изяви, изразени от Слънцето.
Тригоните ви Венера/Венера и Меркурий/Меркурий допълнително внасят предпоставка за приятно общуване на хармоничен емоционален фон. Малкото камъче, което може да обърне каруцата е опозицията между негов Уран с твоята ретро Венера- макар да не е аспект, категоричен като квадрата, когато Уран си грабва шапката и забравя адреса, на който да се върне, то съществува риск, защото по натал неговите Венера и Слънце страдат от квадрата с неговия Плутон- може да е отработил вече квадратурите, но може и твоят Плутон да му отвори старите рани, а той да се спаси с бягство от действителността по един или друг начин- Уран е диспозитор на неговите Слънце, Венера и Меркурий.