Здравейте на всички. Писала съм тук и преди в един много труден за мен момент от живота ми и тогава много хора ми помогнаха със съвети и мнения. Искам да кажа на всички, че в момента съм добре и за сега животът си тече нормално! Чета астрология от време на време, но не съм добра като вас. Имам приятелка, която се интересува какво може да се получи между нея и един човек в личен план, но тя няма регистрация, затова помоли мен да кача двете карти насложени една върху друга. Синият цвят е картата на мъжа, а червената нейната. Часовете са точни, но няма да ги качвам тях, защото тя не пожела. Ще съм благодарна, ако някой може да коментира нещо, за да й предам.
защо лъжеш?
имате с този човек взаимни хармонични аспекти Луна-Слънце, неговата Венера е в хармонична връзка с твоите Сатурн и Уран, твоята Венера е в хармония с неговите Слънце, Сатурн и Плутон (последното показва кармична връзка), но твоята Венера е в опозиция с негов Непун, което предполага ревност, няма да си вярвате, макар и да сте честни и не си изневерявате, аспектът поражда постоянно съмнение; Луната ти в опозиция с негови Сатурн и Плутон, и ще страда, ще се чувстваш потисната, няма да се чувства ок Луна в Овен като се сблъсква с неговата воля и налагане на неговото. На прима виста е това по тази карта, това да предадеш на "приятелката"