Дракониада, какво да кажа - за огромна част от нещата мисля точно като теб.
В никакъв случай не мисля , че се заяждаш- просто изказа ти е прям
, което не е никак лошо !
Той се опитва да се грижи за нас-не ни е оставил гладни или с неплатени сметки, но тази криворазбрана майчина любов и помощ , много го бъркат и спъват. Опитвала съм да говоря с нея, абсолютно прямо, като с голям човек, но до сега не съм имала успех. Тя просто си живее в нейният свят и не ме разбира, или пък така просто ѝ е по-лесно. Прави го инфантилен и го държи здраво вързан за полата си, което явно я устройва. Аз обаче не смятам да му ставам майка и той е наясно с това. Ако иска да сме семейство ще трябва да порасне и да се потруди.
Има голяма истина в "думите" на звездите и ми се иска просто да се посъветвам с тях. Зная, че ако един човек има желание да се развива и променя, той ще намери начина, а ако не иска ще намери причината. Зная също, че няма да се примиря с това, нещата да останат в такова висящо положение. Промяна ще има
!
Ще се опитам да отработя в главата си ситуацията, и дано да успея. Явно ще трябва да вадя тежката артилерия и мъжкият панталон...поне за сега
!
ПП-За Лилит , Хирон, и сватбеният ден питам по-скоро от любопитство, защото четох по въпроса и исках да видя каква е вашата гледна точка.