:58: Здравейте момичета, наскоро открих този форум, не знаех че сществува доста преди това. Но открих много познати, за което се радвам и се регнах веднага. Но не съм писала нищо, пък и почти 2 години астрологията нещо се е отдалечила от мен или аз от нея. Сега имам време та се надявам да чета с интерес. И аз като повечето новодошли захващам със синастрията :57:.
Даже не знам как да формулирам въпроса си, но повече ме вълнуват кармичните аспекти, в случая опозиция на Лилит с Лилит - почти точна, както и на Селена с моята Луна /пишат, че се явява мой ангел хранител/. И понеже Лилит е фиктивна точка, досега не обръщах внимание, на аспектите й, изключая съвпадението й с някоя от личните планети на партньора, защото е мощен кармичен транслатор, да го наречем. Връзката е прясна, нямам идея колко ще продължи и като че ли не ме вълнува толкова. Но партньора явно е привлечен от моята персона, предполагам заради съвпада на моята Лилит с неговия Асцедент. Ще се радвам да прочета и вашето мнение :58:
не знам за Лилит и Селена, но твоята Венера е в Съвпад с неговия ЮЛВ. По-кармично от това ....
- просто имате да си довършвате нещо лично/интимно/хубаво/любовно
.
Едва ли ти не си заинтересована ... напротив, просто първо гледаш какво би станало и после се замисляш, какво всъщност Е.
За мен тази връзка трябва да просъществува колкото й е писано и не е "здравословно" за теб да се "опъваш"
. В някакъв момент мъжът ще се почувства сигурно притиснат и ще прекрати, но не е ясно кога - това си е Вселенска работа.
Засега имаш прекрасната възможност да си изживееш една прекрасна връзка
- но имай предвид, че в нея той ще дирижира нещата, твоята задача е да даваш любов/грижа/внимание.
Ще са ми интересни и вашите прогресии и дирекции. А също и инфото, кога започна задявката - дали съвпада с времето, когато Уран е минал през 8-я градус на Овен?
Твоята синастрия е доста подобна на моята, с която се занимавам (или си мисля, че приключвам) от една година
. В композита има един йод със Сатурн на върха, а самия Сатурн е в опозиция със Слънцета на ИЦ, което е У1. Това също е кармичен аспект, но на мен ми е още трудно да го разтълкувам подобаващо - и моя още не съм си го разтълкувала
.