този аспект трябва да го имаш с доста хора. сигурна ли си, че него усещаш?
общи идеали бих предположила
Реално е така, с доста хора го имам този аспект, но не ги познавам- в случая това е втората жена, която познавам и имам взаимоотношения, при която неин Нептун попада на моята Венера У2 във 2д
Сега прочетох за синастричен Нептун във 2д, Подводни много точна интерпретация е направил за това разположение и точно както го е написал, отначало няма да се усещам как ме мами, но в един момент ще си дам сметка, че нещо не е както трябва, но въпреки това ще ми е трудно да разбера, поне в началото, откъде идват проблемите, а като тръгна да изяснявам нещата с партньора, в случая жената, ответната страна ще извърти нещата и ще приписва вината за всичко на мен, но в крайна сметка тя ще е потърпевша.
При нас има и друго- нейното Слънце, може би и Луната ѝ, също попадат в моя 2д.-не знам часа на раждане и Луната ѝ може да е в моя 1д., но дори и само Слънцето ѝ да попада в моя 2д е достатъчно да използва мои средства за свои цели, както и се получи. Новолунна везна е, с чар, хубава усмивка и сладки приказки ме омая, бръкна в портмонето ми, ще си развее трътката в чужбина, за което после ще се пише в местния печат и тя ще се закичи с поредни лаври. За мен остават голите обещания, как ще ме водят в чужбина на срещите на сдружението, и милите обяснения колко ме харесва и обича.