Първо, да изразя най-дълбокото, което можете да си представите, негодувание от апокалиптичните ви мнения за скорпионската Луна.
Да имате да вземате! Като не сте се научили овреме да чувствате
истинската сила на емоциите и инстинктите си, скорпи-про-луната идва да ви отърве от таз свещена простота на битието (и съзнанието). Добре е да я използвате за добро - sex&drugs&R&R и прочее екстремуми, но ако няма подръка с кого - малко мръсен джаз, чаша вино и нещо старо и лачено ала Брулени хълмове помага за разтоварване на големите очаквания от прогресията на Луна в Скорпион. Шегувам се, но наистина малко се пресолява манджата с тия прогресивни водни луни.
Второ, да докладвам, че про-Луна в Телец ще вземе да се окаже наистина голямо добиче. Не помня първия път, но понастоящем се оказва една много лежерна и take-it-easy Луна, която ми занижи стандартите - не се юркам като краставо муле при всяка професионална драма, карам го на квото стане, и мога да се заседя повече от половин час на едно място, без да правя нищо смислено и без да развия уртикария. Въобще в момента съм един много фиксиран по прогресия тулуп (Асц, Слънце, Меркурий и Луна са ми фиксирани) и оценявам, че това е Добро, и даже мога да свикна.