Прогресивна Луна в риби в 12-ти дом, 1° я дели от съвпада с наталната Луна/У5, 2° от АС, 4° от Меркурий/У7,4 в 1-ви дом. Аспекта с Венера/У3,8 е вече 5° разходящ.
Към това добавям и тр. Нептун/У1, който премина през АС, а сега предстои и точен съвпад с Меркурий и отново връщане назад
Промених си тотално хранителния режим, то през последните 2г. претърпя хиляди промени, но сега общо взето го карам на зеленчуци, плодове, бобови, зърнени храни, ядки и от време на време нещо млечно. Спрях да ям сладки неща и въглехидратни храни. Просто усетих как не ми се ядат вече такива, а ме придърпва към по-здравословна храна.
Стремя се да пия повече вода, сокове, сега и смутита бъркам, но забелязах, че като че ли задържам течности - стомаха ми се подува и ме избиха пъпки, вероятно се пречиствам
Емоциите за момента са горе-долу стабилни, иначе щях да си помисля, че карам късен пубертет
Макрам че нищо чудно
Спя по малко и не помня какво сънувам.
Имам си заоблено дупе и бюст по природа, ама вече много ме дразнят и съм решила да ставам по-плоска
Решила съм също да спра да говоря за известно време, само ако ме попитат да отговарям, въпреки че и сега е донякъде така...