До сега не съм кандисвала, защото ако този Юпитер се разгледа архетипно, той е като Зевс - щъка насам натам, сваля разни жени или просто божествено се радва на положението си. Доста прилича на баща ми, той не оставаше много у нас. Даже е имало години, в които изобщо го е нямало, идвал е като гостенин (Нептун ми е в 4ти, заедно с Уран). Баща ми външно има доста Юпитерианско, винаги е един ведър и усмихнат и не му личи да има каквито и да е било проблеми. Щедър е до глупост, но за приятелите си - за семейството, тц. Вкарвал ни е дори и в дългове и самият той се е вкарвал, за да услужи на приятел. При мен Юпитер е в 11 дом пак и сякаш подсказва такова нещо около фигурата на бащата. Юпитер съвпад Марс и Венера - баща ми е бил "видим" в обществото чрез дейности, свръзани както с много работа, в която трябва да си агресивен, по един специфичен начин, така и дейността му е била свързана с това, че трябва да "очарова" хората. Бил е и изтъкнат в обществото и иска да се забелязва - има и Лъв в образа, който гради
Може да се намери и нещо Меркурианско, да, но с Меркурий точно в Рак не мога да го свържа. Докато майка ми, като Меркурий в Рак, като я питаш нещо, тя не ти отговаря обективно или фактологическо, тя разказва своите преживявания. Пък и Рак е по-домошарския знак. Майка ми е много хитра и има всякакви налудничави идеи за някакви малки изобретенийца и полезни модели, които прилага в домакинството, понякога са такива неща, толкова близки до ума, че едновременно се възхищавам колко е гениално, но ми е и много смешно. Работи си жената, нали и има стабилна работа, но това не е нещото, с което на мен тя ми се набива на очи, а другото, което вече казах. Та затова така двамата ги разглеждам. :29: