В интерес на истината нищо не знам за този, ще чета. Но първото нещо, което видях, беше-у-л на 10-анаретен меркурий, опозиция от плутон. Най-точен аспект в ъглов дом. Последният на МЦ-играе си на Монополи човекът в живота, хора, история ,политика ,съдби. Родителите видни личности ли са, наследил ги е,вероятно. венера си има широк квадрат от сатурн, не е баш човеколюбец, въпреки позицията й в риби, не ще да служи на хората, макар и в 6 дом. Сатурн си е отделен ,не в сектата...
"двама от неговите братя умират от туберкулоза....завършва втори по успех,... служи във ВСВ,.... мрази Хитлер,... срамува се от нападението над Пърл Харбър..........
Обвинен е от неназовани източници, че използва незаконни пари за бизнес....
Никсън дава зелена светлина за секретна бомбена кампания в Камбоджа през март 1969 г. (с кодово название „Меню”) за разрушаване на военни лагери и войска на Националния фронт за освобождаване на Виетнам.
Президентът осъзнава, че със започването на бомбардировките, непопулярната война ще се разпространи в Камбоджа, която официално е неутрална, но в действителност не е. По време на дебатите за импийчмънта неортодоксалното използване на изпълнителната власт при издаването на заповедите за бомбардиране е част от основанията за отстраняването от длъжност, но обвиненията отпадат след като е преценено, че няма нарушение на Конституцията....
Твърди се, че президентът е оказвал скрита помощ при преврата на Аугусто Пиночет в Чили през 1973 г. База на ЦРУ край Панамския канал е оказвала логистична и друга помощ на приятелски движения в Латинска Америка......"/край на цитата/

Извинете за дългия пост, нищо не знаех за Никсън.
Ами какво да говорим за почтеност. Преди цитатите за него писах, без да съм чела биография, дали е правилно написаното?
Ако има друга душа, друг щеше да е ... не е въпрос само до хороскоп, това мисля аз.Плутон на МЦ-имам дори познати-властни са, като боговете...ха-ха. Ако не допринесат нещо съществено за обкръжението, или в работата, са скучно обсебващи и параноични.
Да, за съжаление втората половина от живота му, хм, фанатизмът на сатурн в 9 /квадрат с д-рката си/ и стелиумът с близнашки акцент, изваждат "другия близнак", явно при него това е сянката/от психологията-"другият тъмен близнак"/. Значи ,трябва си венера-нема как, тя е човеколюбието.
Между другото, авторът на "доктор Джекил и мистър Хайд" има в хороскопа си същия аспект, но в знаците близнаци-стрелец-меркурий-плутон. Идеите, умението да говориш, ще окажат огромно влияние върху света. Въпросът е какъв морал, или посление, стои зад това,което даваш на света. Плутон движи пластовете.
Джекил и Хайд са геният и чудовището в 1 душа само.