Да, красива актриса с фини черти - Венера в Дева - рекламно лице на Ланком дълго време <харчи пари за козметични процедури>, обаче пълно преобразяване за оскаровия филм - по Нептун в Гоклен вероятно?< Лудост....>
Първото което видях е потвърждение, че слънце в 12д е типично за актьори, за Венера стана дума.
В 11 д Луна и Сатурн съвпад - ограничения, интересува се от осиновяването още от дете.
Луна на к12 - трагедия в детството. < Някакви тайни.>
От 13 г. е в интернат - <прибрани в чекмеджето емоции. Пред публика нищо не се показва, ролята се играе. Няма рев и драми пред чужди очи. Само насаме.>... < изолация, чужбина>...
Акрукс, това с "новолунната <лъвица>" какво точно имаш предвид?
Цели 3 планети на кусп. Сафо, а как тълкувате планетите точно на к8 и к9?
Доколкото мога да преценя това за неподходящите мъже е абсолютно вярно <доминираща жена, може би няма успех в любовта и се забърква в сложни връзки без бъдеще>, а може да се окаже, че има и талант за писане или фотография освен танци и моделтсване, все пак нещо й предстои < може и в писането да е добра - на музика, на поезия, да танцува, да се снима> .
Ребека - нищо чудно, не съм й чела данъчната декларация, нищо ново под слънцето ако има и укрити доходи - колко звезди изгърмаха така... и смениха държавите дори по тази причина.
Стана анализ на цялата рождена карта, но според мен е трудно да се отдели и разбере професията и професионалния път от цялостната личност, заложбите, шансовете и ограниченията в детството. Методология
-
Това ми напомня за мъжката карта с цели два тау-квадрата, която пуснах вчера, какво ще кажете?