Автор Тема: Илюзията на другите за нас  (Прочетена 19811 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Илюзията на другите за нас
« Отговор #45 -: Януари 24, 2014, 09:35:42 pm »
Другата жена (от темата за възходи и падения) е стелиумна Риба. Но и Скорпионът е застъпен при нея.

Не бих казала, че изпитвам дискомфорт от силно нептуново присъствие, дори се чувствам приятно в компанията на такива хора. Стига да не става въпрос за съвместна работа и пари.  :)
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #46 -: Януари 24, 2014, 09:42:40 pm »
Няма победители при крайните прояви нито при Нептун ,нито при Плутон и двамата вземат жертви,те работят винаги заедно и за "хубаво " и за "лошо".
Нито Плутон може да отрови  Нептун ,нито Нептун може  да излъже Плутон. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
« Отговор #47 -: Януари 24, 2014, 09:44:50 pm »
Дияна ,благодаря за предоставените карти ,потвърдиха предположенията ми за акцент и върху Лъв,Везни ,Меркурий.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Diyana

• Hero Member
  • Публикации: 1702
« Отговор #48 -: Януари 24, 2014, 09:46:55 pm »
Едната си пробива път основно в легнало положение и не се свени да демонстрира, че само пачките стоят между нея и поредния избраник (обикновено съвсем случайно той се оказва и някой малък или голям пряк шеф - който поддаде и докогато е нужен).

Тази от първата карта ли е?

Тази е втората. И тя си има позитиви. Няма човек, институция, организация, до която да не може да стигне. Като таран е, ако я пуснеш да търси някой човек, който да реши нещата "по друг начин". Ако ти трябва лекар, адвокат, нотариус, поп, козметик, фризьор, масажист, сутеньор, бияч, и т.н. каквато и да е там екзотична или не толкова "длъжност", тя ще ти извади от ръкава си визитка - обикновено наистина на точния човек, на "най-добрия" или "най-популярния" в съответната сфера. Бива я и да поддържа неангажиращи разговори - за мода, пътувания, партита, ресторанти, музика и т.н. Има пиперлив и вулгарен език, но бърза реакция и остроумие. Спокойно можеш да я пуснеш да ти забавлява гостите и ще намери общ език с повечето. Безценни качества в днешно време.
De omnibus dubitandum est

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #49 -: Януари 24, 2014, 09:49:13 pm »
аз на такива им викам пробивни :)
не съм видяла картата, но кардинални?

хъ, все едно нищо не съм чувала за астрология - източна венера, секстил сатурн, той голям тригон с марс - и тя спи с който й падне по инетреси?
« Последна редакция: Януари 24, 2014, 09:53:35 pm от Papy »

Diyana

• Hero Member
« Отговор #50 -: Януари 24, 2014, 09:50:55 pm »
Дияна ,благодаря за предоставените карти ,потвърдиха предположенията ми за акцент и върху Лъв,Везни ,Меркурий.

Тук и двете са с лъвски асц., Рени, но именно везнишкият акцент със силната Луна е "захлупената" карта. Момичето е много силно и мъжко момиче, с много перипетии и кризи, и драматично тежко детство.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #51 -: Януари 24, 2014, 09:54:17 pm »
Сетих се за един "таран" и аз, в офиса й викахме "фелдмаршал". Но тя не се вмества в заглавието на темата - няма никаква илюзия при нея, нищо не остава скрито-покрито, като слон в стъкларски магазин, но и изключително пробивна.  ;D

Съвпад Луна/Юпитер в Овен в първи дом, има опозиция на Уран и квадрат на Сатурн към тях. Слънце, Венера и Меркурий в Дева, Марс в Близнаци. АС се пада на границата - между Риби и Овен.

Рени

• Hero Member
« Отговор #52 -: Януари 24, 2014, 10:00:55 pm »

Тук и двете са с лъвски асц., Рени, но именно везнишкият акцент със силната Луна е "захлупената" карта. Момичето е много силно и мъжко момиче, с много перипетии и кризи, и драматично тежко детство.

Дияна ,след като имаш поглед върху момичето ,според теб ,това й поведение не е ли компенсация за онова,което се е случило в детството ?1?
Не разгледах добре картата ,какво се случва около ИЦ ,как е поставен Юпитер .

Diyana

• Hero Member
« Отговор #53 -: Януари 24, 2014, 10:03:24 pm »
Между другото и двете са с дебилитирани Венери. И двете са много красиви /и поддържани/ жени. Пак обратно на очакванията овнешката Венера е далеч от спортната фигура, по-скоро закръглена, малко отпусната и почти без талия, но излъчва онзи типичен пищен италиански сексапил от средата на миналия век, ала София Лорен. Девата е стилна, стегната, слаба, перфектни пропорции и малко студено и дистанцирано излъчване.

Papy

• Hero Member
« Отговор #54 -: Януари 24, 2014, 10:07:07 pm »
Пак обратно на очакванията овнешката венера.... почти без талия

това съм го виждала често - не бях обръщала внимание

Diyana

• Hero Member
« Отговор #55 -: Януари 24, 2014, 10:26:51 pm »
Дияна ,след като имаш поглед върху момичето ,според теб ,това й поведение не е ли компенсация за онова,което се е случило в детството ?1?

То и при двете е компенсация на случки от детството - не е ли всъщност при всички така :012:. При втората карта сегашната претенция е бягство от по-скоро бедно детство, обикновени родители с не особено блестящо потекло, но иначе задружно, любящо, нормално семейство, не са я захранили със сребърна лъжица, но и досега са готови да й тичат зад гъза, само да им свирне. Гледа на тях като на обслужващ персонал - да и гледат детето, да и ремонтират къщата. Десетина дни след раждането остави дъщеря си на майка си - не че имаше нужда да се връща на работа спешно. Ходеше да я вижда за по няколко часа веднъж седмично - живеят в съседен квартал, все пак - за да може да се наспива, за да не я "усмърдява" на пелени и повръщано, за да не ѝ мъкне вируси - версиите са различни, в зависимост от това пред кого го представя.

На втората карта Юпитеря й е екзалтиран и в 11-ти дом, заедно с Марс, управител на ИС. И двамата родители са от богати и интелигентни семейства, с възможности и образование. Семейството ѝ обаче е типична плутонова история - скандали, побоища, депресивна майка, тираничен баща, тежък развод, който ги оставя нея, невръстния ѝ брат и майка ѝ буквално без ток и вода от немотия. Практически е отгледала брат си, работи от 13-годишна - мие съседските входове или продава зеленчуци на пазара. Работи по няколко работи, докато е студентка, издържа висшето образование - платено в престижен ВУЗ на брат си, тя самата има три тежки магустратури, спасява няколко пъти баща си от фалити, осигурява лечението на майка си от рак, а не съм виждала по-всеотдайна майка от нея.

Негативи - черногледа е, кой не би бил. Материалната стабилност е много важна за нея - как иначе, като й висят толкова гърла на врата. Не приема, че някой може да ѝ направи безкористно услуга, не вярва на лекар, на който не си е платила и не приема жестове на добра воля - винаги гледа пунктуално да върне жеста - до стотинката. Казва, че не разбира разните там екзотики и духовности, и демонстрира пренебрежение към изкуствата, но всъщност има артистична чувствителност и много висок естетически вкус. Позата й е да е ербап и да го играе непукист и хората наистина ѝ се връзват, но е в състояние на постоянна тревожност за всичко и за нищо конкретно. Религиозна е, но по-скоро откъм ритуалния характер на религията. Иначе разчита само на себе си за всичко и не може да иска помощ.

Да, Папи, кардинали са и двете. Тях кардиналното не ги е пускало.

Papy

• Hero Member
« Отговор #56 -: Януари 24, 2014, 10:37:09 pm »
чак сега видях - марс/12/сатурн
плутон + слв

сигурно има и още

вече започвам да си мисля, че тежка + възел (особено северен), е кофти съчетание - без изключения

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #57 -: Януари 24, 2014, 10:42:12 pm »
Квадратът Луна-Сатурн е позициониран в два много силни дома - първи и десети. Тежка съдба, лишения в детството, но и изгражда силен характер, дава амбиция и желание за материален и светски успех. Малко посвалих летвата на ценностната й система - нея я припознах в описанието на жената, която не се спира пред нищо. Често съм го виждала с така поставено светило в твърд аспект със Сатурн.

Diyana

• Hero Member
« Отговор #58 -: Януари 24, 2014, 10:55:43 pm »
Донякъде това се провижда в демонстративния ѝ материализъм - уж "парите са най-важното" "не е важно какво вършиш, а колко пари изкарваш", а всъщност всекидневно взема решения в ущърб на собствената си кесия/интерес и в полза на някой друг.

През ведическата може да е по-ясно. Ако искаш данни, мога да ги пратя на ЛС.
« Последна редакция: Януари 24, 2014, 10:58:53 pm от Diyana »

Рени

• Hero Member
« Отговор #59 -: Януари 24, 2014, 10:57:15 pm »
Между другото и двете са с дебилитирани Венери. И двете са много красиви /и поддържани/ жени. Пак обратно на очакванията овнешката Венера е далеч от спортната фигура, по-скоро закръглена, малко отпусната и почти без талия, но излъчва онзи типичен пищен италиански сексапил от средата на миналия век, ала София Лорен. Девата е стилна, стегната, слаба, перфектни пропорции и малко студено и дистанцирано излъчване.

Дияна,малко извън темата ,но може ли малко информация за талията при жените ,кои са индикациите за талия тип "Скарлет О'Хара" ,както ти спомена ала София Лорен ,секс-бомбите,липсата на такава ?!? )))