Изчетох с голям интерес последните страници и определено сатурновата тематика е жегнала форума напоследък
...
В ретроспекция като човек, в чиито радикс Сатурн играе ключова роля и аспектира ключови лични планети бих казал следното:
- Сатурн през IC и 4 дом /Близнаци/ - в този период грижи за тежкоболната ми баба от диабет, която почина в края на транзита през 4 дом
- Сатурн през 5 дом /Рак/ - първи пълноценни любовни отношения, които завършиха с голямо разочарование/предателство/ след 8м.
- Сатурн през 6 дом /Рак-Лъв/ - започнах първата си работа, но не се сработих с екипа и напуснах след 3 месеца. След 6м. започнах на друга позиция със съвсем друга дейност, в голяма компания. Работата беше тежка, но колектива готин, което беше по-важното за мен. Тогава полагах изключително големи грижи за тялото си - тренировки, специфичен режим на хранене.
- Сатурн през ДСЦ и 7 дом /Дева-Везни/ - тогава напуснах въпросното място/неправомерни глоби/ и започнах да следвам /избрах да следвам втория си избор-рационалният/. След няколко месеца започнах нова работа, следването отиде на втори план и се забърках в любовна афера, която ми загуби цяла година и отново очакванията ми се разбиха на пух и прах /Сатурн кв Венера/, впоследствие захванах друга връзка, която бе далеч по-смислена и удовлетворяваща, но завърши подобно на предходната /Сатурн опозиция Луна/.
- Сатурн през 8 дом /Везни/ - огромен личностен срив, вследствие на минали разочароващи опитности - затворих се в себе си, не се хранех, не спях нормално. По-късно през този този период започнах връзка с 6 год. по-младо момиче от мен, за която винаги ще съм благодарен/в много отношения ми помогна да си отворя очите за себе си и това което представлявам като личност/. По това време започнах да печеля пари от фрийлансърство.
- Сатурн през 9 дом /Скорпион- Стрелец/ - наложи се да се справям със закъсалото си следване, което бях занемарил в гонене на имаджинерно щастие през предходните години. В много отношение промених и представата си светоусещане в този период /имах множество контакти с хора от други култури/. Започнах стаж по специалността и няколко месеца по-късно работа в същото място.
- Сатурн през МЦ и 10 дом /Стрелец/ - напуснах настоящата си работа и започнах нова такава в по-престижна компания и с по-добри перспективи и условия.