Сатурн ми приближава У5 - Нептун. Съвпадът предстои в края на 2д. Обаче усещам, че пустата ми гордост не може да преглътне някои неща. Точно този съвпад си мислех, че ще доведе до раздяла и е напът да се реализира.
(като цяло, това е за темата "Събития и транзити", но при всички тежки съвпади с У5 съм имала събития - съвпад с Юпитер преди години си хванах първото гадже; при съвпад с Плутон се загаджих с мъжа ми, Скорпион, и се разведох - тогава Плутон беше и ретрограден, че и квадратира Слънцето ми; сега при съвпад със Сатурн освен раздяла отново, друго не виждам)
И започва да ме тресе една депресия....
Яя, сатурн ни вкарва страхове,съмнения,въпроси "да бъде или да не бъде"
,ще бъде ако е стойностен човек до теб и не ако не ти е нужен за развитието вече,чисти хора около теб ако са-фалшиви,лицемери,двулични ,непочтени,двойствени,измамни -всичко скрито-покрито,става явно...и болезнено като осъзнаване,но положителното в сатурновия кратък разказ е ,че внася яснота в отношенията-кой-какъв е реално
ако си идеализирала образа на любимият човек,сатурн те сблъсква челно
с реалния образ,ако го приемеш такъв сатурнов,не нептунов то ще си ок -ще го бъде
сигурност и стабилност сигнифицира сатурн,нептун е над тези неща живее в безкрайна приказка,на която е разказвача,идва сатурн с неочакван край заради песимистичната нагласа
сатурн мине ли през планета,чрез събитията показва какво е важно за теб,кара те да осъзнаеш свой самозаблуди и да не ги повтаряш,грешките и неща ,които си неглежирал,бягал от тях,поради нелюбими,корегира с двойно повече отговорности,слага граници и ред,който нептун не признава,създава яснота,градира приоритети и значимост
всичко е в начина на възприемане на взаимовръзките ти с околния свят и на очакванията,прогр.луна съвпад юпитер,/др.У5 и диспозитор на нептун /е с нагласа ....и морето до колене,антидот на песимизма