Яя, обсъждали сме тези твои притеснения тази година. Един аспект само не може да се тълкува - знаеш, че всичко е навързано. Сатурн ти върви през 2 дом - успя ли да обърнеш внимание през това време на собствените си ценности? Нептун тук си дава заблуди, а в Стрелец те са доста големи. Мисля, че този транзит на Сатурн ще подготви почвата за навлизането на Уран в 7 дом и секстила на тр Нептун с Венера в 7 дом - ако гледаме темата за отношенията конкретно.
Хепи, точно за това навлизане на Уран в 7д мисля, че Сатурн ще доведе до раздяла. К4 ми е въм Водолей, косвено го свързвам с края на нещо по У5.
Колкото до ценностите - Сатурн ми повлия върху финансите, имам пари, но ги влагам във важни и макабни проекти, не ме е лишил от постъпления, но лично не ги ползвам. Относно преносния смисъл - аз съм доста реалин човек с твърда и тладиционна ценностна система. Не мисля, че Сатурн ще я промени. Най-много да я затвърди.
Но да, както е отбелязала Стреличка, изсрозитор на Нептун е другият У5, който, сроред мен е доста добре поставен макар и в Дева. Ползва активно Меркурия и от рецепцията, и от 3тия дом..
Но Сатурна...
Точно когато Сатурн (сУ3 и вори на 4д) съвпадне с Нептун (У5) във 2д, Юпитер ще съвпадне в 12д с Плутон У2, а Уран У4 ще е на К7 върху Луната (у9 и муданен на 4). А транзитни Нептун и Марс ще са в точен съвпад върху Меркурий в 5д. А пр Луна ще е върху нат Юпитер
От съвпадите очаквам неочакваното.
Активира се почти цялата карта със сатурново-Юритеров нюанс. Е такива аспекти не знам да съм имала...
И то в кардинални знаци.