Сатин, аз имам 5 планети в 8 дом. Имаше много събития, когато транзитираше там. Но той направи съвпади с управителите на половината ми хороскоп. Имах и сатурнов възврат тогава.
Много тежко време. Но и много поучително. Бях на върха, бях на ръба, бях с много пари, после с никакви, с мъж, след това без мъж, с дом, без дом - време, в което имах по много от всичо, а след това се разпадаше и оставах с празни ръце. Имаше няколко дела, които се подновяваха ненадейно, а бях свидетел. Всичко беше на ръба.
По-динамичен период в живота си не съм имала. Но това не мисля, че е от транзита в 8 дом. А по-скоро от съвпадите с планетите там(Меркурий, Венера, Слънце, Сатурн и Плутон). Не съм обичаен пример за сравнение, нека не се плашат четящите излишно.
Но все пак това време е едно от най-хубавите ми, даде ми много като израстване, научих се на невероятно търпение и смирение. Посмачках егото. Аз съм склонна да искам нещата да се случват по мой вкус, сатурново и плутоново влияние. Не ми е за хвалене. А тогава Сатурн ми тегли един шут в задника и ме научи на смирение.
При съвпада с Плутон всичко утихна и някак ми просветна, голяма промяна, нов път в живота. Много полезно време, дори с цената на изпитания.
Веще, аз пък не усетих нищо, когато ми квадратираше Луна, Асц/Дсц. Станах малко по-рационална, но то си имам нужда, че с тази лъвска луна...