Пък аз се чудя дали ретро Меркурий играе номера, дали хората лъжат или може би телефонът ми издава багажа.
Залагам на второто, което е най-разпространеният случай тук, но все пак ми се ще да дам шанс и на ретро Мерка да се прояви. :043:
Миналата седмица като стартирах ремонта, бяхме се разбрали от първия ден да съм в готовност от 9 сутринта. Ставам в 8 /след заспиване в 1-2 през нощта/, чакам - до 09.45 никакво обаждане. И ми е неудобно да звънна на майсторката, може да има и някаква друга по-спешна задача през това време. Изведнъж ми звъни една приятелка и чувам крясъци "Ти защо не вдигаш, 10 пъти ти звъня! И майсторката също няколко пъти ти звъня настоятелно!". И това беше първото позвъняване за деня - телефонът ми беше зареден, досега не е давал сигнал за евентуална повреда, нито ми се губи обхватът тук.
После приключвам разговора и виждам само 1 пропуснато позвъняване от майсторката, при това не "настоятелно звънене", а кликане. Интересно ми е коя от двете е излъгала - само майсторката или и двете наведнъж. :012: То верно, че понякога трябва да ме сритат изотзаде, за да се размърдам и мобилизирам, но не вярвам точно в първия ден на ремонта телефонът да направи за пръв път такава шега, а през следващите дни всичко да е наред.
Много ми е странен тоя манталитет - да лъжат на дребно като циганки, сякаш от това им зависи животът. И да те мислят за глупак, особено ако имате и общи познати, от които може да се разбере, без да питаш и да проявяваш любопитство. :017: