К 4,5 е близнаци ....
1 дете аз му казвам „малкият”.... около мъжът ми също има раздвижване определено, но за сега не са завършени нещата при него... иначе дева ми е в 7ми К8 везни....макар, че за ректификацията винаги имам съмнения, защото някои ми дават Асц Коза, други Водолей....2 астролози са ми правили ректификация знак на Асц дават водолей, но различни градуси...
Много бели станаха при този ретро меркурий авари катастрофи ... изглежда на Мерк в Овен не му е хубаво.
По хорара на Веселин "трих,бърсах,преправях," по няколко пъти.Меркурият днес стационарен. :012:
На ретрограден Меркурий подписах договор за работа - против всякакви правила. Чак сега отворих да видя картата за деня, чудна картинка - изгорен меркурий в точен съвпад с южен възел в 7 дом, в тригон със Слънцето и партилен тригон с натален Марс. Другото,което прави впечатление е тр.СВ е в точен съвпад с Марс, а транзитен Марс е в точна квадратура с натална Луна. Луда работа. :57:
Аз така подписах договор за работа миналата година и го върнах после , оказа се работата някаква измама ...