Не издържах и изпуснах пара в отдела пред колежките :012:
Сега каква храна им дадох за злословие, представям си как ще ме обсъждат, ахаха. Казах, че ми е писнало да ми прехвърлят чужди задължения и нека въпросните се изпълняват от по-неквалифициран и неопитен персонал. Аз да не съм някоя 20-годишна студентка на обучение - защо на такива трябва да им поемам досадните задължения, за да могат те да се обучават!? Ама тия селски момиченца наистина са прикрито нагли. Мен ще ме товарят с цялата бумащина - при все това, че съм наета по обява за преводач, за да може пиклата да се обучава на спокойствие. Аман!
същия край.
Момиченца, които в офиса говорят на МА!
Навремето имах две такива колежки от Г. Оряховица, тая е от същия край. Не може да говори правилно, договори ще пише.
Да живеят полуграмотните натегачки - това го срещам масово в бг колективите.
Днес за малко минах през бившата работа, имах да вземам едни неща от там - същата скръб. Две неквалифицирани жени на позиции, неподходящи за тях.
Питах дали ще търсят нов човек за мястото на напусналия колега и ме излъга, че работят дистанционно с бившия вече колега, т.е. той продължава да им бъде консултант. После го питах на скайпа - пълна лъжа! :012:
Мен също ме плюят пред стари наши клиенти, че нямам нужната квалификация, а после ме търсят за преводачески услуги /за които уж нямам нужния ценз!/. Тъпо неграмотно стадо.