Като, че ли излишно усложняваш ситуацията? Оста МЦ/ИЦ по дирции и прогресии би следвало да се различават? При теб през втората половина на Юни - пр.Луна ще застане в опозиция на натален Меркурий на К5 - У9 и У11. Емоционално може да се наложи да правиш избор за почивка в чужбина с детето и компания, или любим човек. Примерно
Пр. Луна ще ти събуди целия стелиум от последните градуси на Лъв и Дева Но това е за друга тема
По дирекции като за тази тема - СД Сатурн ще направи ингрес в Скорпион тогава
Принципно - да, ама не
Дир МЦ се активира от пр. Луна - дир ИЦ съвпада с Меркурий. Правя разлика, но не, няма да пътувам никъде тази година, няма и да се женя втори път, няма и да се занимавам с университетски занимания, няма да членувам в организации, а и със сатурн в 11д приятелите са малко и ценни, нищо по 9 и 11д. Домове 9 и 11 ще са застъпени по друг начин, но към момента не е ясно, защото няма никакви индикации. Най-малкото ще е да пътувам.
Един мн добър астролог, приятел, каза, че тълкува всеки аспект на дир МЦ като събитие в живота на човек - затова отдавам повече значение на МЦ. Когато Дри МЦ е направил съвпад с Марс У7 съм се омъжила, а при съвпад със СЛВ се разведох
точните аспекти са били по МЦ, по дир ИЦ не съм имала точни аспекти.
Пр Луна подмина стелиума в 10д
в кардинален дом, фиксиран знак и една планета в подвижен. Еми, събития ня-ма
имаше при съвпада й с прогресивните планети, не с наталните. Но те минаха.
Сатурн влиза в Скорпион, което ще ме направи по-обрана и сдържана откъм емоции.
Имам тригон на дир. Уран и каре на дир АЦ с натален Юпитер.
Освен квадрата на Марс и Плутон
всъщност, около този квадрат ми се обръща прогр. Юпитер в директна посока - дано донесе благини, въпреки че е в Дева
Та, не преувеличавам, само наблюдавам