Кой й е казал? Леля Сийка-гледачката? Що за програмиране?
Мне, една уж добра астроложка. Но определено си е програмиране Хич не харесвам такива обобщения, но някои астролози много ги обичат. Така на мен, като бях на 19, един астролог ми каза - "Щом имаш Сатурн в 5 дом, няма да имаш деца." Дори и с малкото опит в астрологията, който вече имам, това ми се вижда доста елементарно и повърхностно твърдение на базата на един показател.
А при Happy Сатурнът определено е доста значим - хем е в 9-ти дом, най-високо издигнатата планета, хем и Луната е в Козирог. И като знам от личен опит тази пуста опозиция със Слънцето как пречи да развиваш потенциала и самоувереността си, разбирам защо й е било трудно да върви по лекия път на ЮЛВ. А със СЛВ в 11 дом не трябва ли акцентът да пада точно върху приятелствата? Научи ли стойността на приятелството, каквото и да означава това?
Фактора приятелство е следващия неизвестен в уравнението
Почти не съм имала такива, се оказва. Уж имах 2 приятелки от младите години и през 2010-2011 се оказа, че не е както съм си мислила. Едната ме вкара в конфликтите й с мъжа й, а другата ми поиска значително количество пари, без да ми дава гаранция. При втората, в деня, в който щях да й ги дам, изпаднах в някаква нервна криза и осъзнах, че това ще е огромна грешка, и се отдръпнах, осъзнах, че ме използват.
Ето затова се чудя, как точно да отработя този СЛВ. Една астроложка ми каза, че мога да го отработвам чрез астрологията и нумерологията - мунданния им 11 дом.