Преди малко разглеждах снимки на случаен принцип в интернет. Всякакви. Синхроничност - 1928 година, една от първите татуировки в студио.
Татуираната беше жена.
Това е твой поглед. Аз нямам познати Козирог, които да си падат по татусите. От Телците само 1. От Девите само 1. Но плутонясали - колкото искаш.
Няма как да кажеш, че греша, все още имам очи и съм в час да изчисля слънчев знак на приятел. :012: Средите са различни, както и опит. Трудно ще ме убедиш в твоята гледна точка за модата. Защото днес са модерни шарени коси, утре брадите. Но това показва тенденция, обстановка някаква планетна. Но не и същност на идеята за татуса.
Това са две различни неща.
Сега се сетих за още един Телец. Но в точна опозиция на слънце с плутон.
Ако говорим за мода - да, няма значение дали си телец или стрелец. Ако говорим за изживяване - земните знаци не са чак толкоз драматични, че да се татуират.
Много лъвове познавам с татуировки. От Козирог не намирам ответ на тази тема, в общи линии са закостенели или им се струва долнопробно да се татуират. Девите и хората с акцент в Дева не са одобрявали. Чак се чудя каква е твоята представителна извадка с тази земя. Но явно има и такива, просто аз не познавам.
Сред Везните, които познавам - ако имат планети в скорпион, татуират се. ако има планети в Дева - против са. Зависи от Венерите малко.
Татуирани Овни познавам доста. Риби рядко съм виждала с татуси.
От многото слънчеви водолеи, които познавам, само един има татуировки. Другите не си падат или не са ексцентрични по този начин.
Сетих се за още една Телица, но тя е със Слънце в опозиция с Плутон и стелиум в Овен. И Луна квадрат Плутон. Няма никакви планети във Водолей, неаспектиран Уран.
Друг Телец - асц Водолей, но Плутон съвпад Уран, Юпитер, Юлв. Мц скорпион, Слънце точно на Иц.
Девата е с квадрат на Плутон и Луна.
Лъв - новолунен Лъв със светила в квадрат с Плутон. Още един Лъв с Луна квадрат Плутон.
Овен - опозиция на Венера и Плутон. Марс в Козирог. Луна Водолей.
Още един лъв имам с каре на слънце и плутон. Венерата му е в опозиция с Уран.
Явно познатите ни са различен типаж. Нормално е сякаш аз да привличам плутонови хора. До момента не видях някой да не е натегнат от Плутон, а все са ми приятели. :85: Заради това ми е направило впечатление.
За повечето знам кога и защо са се татуирали.
В момента се сещам за една стелиумна рачка, която побесня да се татуира на мунданната квадратура на Уран и Плутон.
Заради това ми е малко трудно да се съглася с теб, Рени, колкото и да си ми симпатична. В моята база данни няма татуирани хора козирози. Със сигурност има и такива. Но не познавам.
От посочените лъвовете се татуират малко модно. Но обикновено са изживели някаква драма и им дойде идея да се променят след нея.
Девата се татуира, за да се хареса. Телците малко модно се татуираха, изключвам онзи по-възрастен телец, със съвпад на уран, плутон. Той си е по тази част, харесва татусите.
Везните със скорпионови планети се отприщиха на транзита на Сатурн в Скорпион. Респективно - любовни драми, засегнати Венери.
Стана много дълго, но може да е полезно на някой като наблюдение.
Тук-там в споменатите има някой сатурнясал, уранясал. Но единственото свързващо всички е аспект с Плутон. Другото е добавка, но има връзка с твоето наблюдение.