Рептилке /Дракониада/, ако искаш да караме подред. Снощи говорихме за Жоро Илиев. С какво те впечатли неговата смърт? Изглеждал е недосегаем и безсмъртен ли? Имал е харизмата на лошото момче, което не го ловят куршуми, правосъдие.
Аз поразрових в нета-има 11-годишна присъда за групово изнасилванае. По принци е от 5г. до 15 г, ,обикновено правосъдието дава 5 г. 11 години на мутра....? Вероятно това го еспасило от друго...Не мисля, че е лежал ефективно, не пишеше.
Първо видях ключовата венера в близнаци с Т-квадратите. Венера-какво и как обичаш като емоция и естетика, дори морал. И като-материално измерение. Венера в ментален знак, ако човек не е осъзнат-каквото и да значи това...-емоциите служат на разума, обмислят се, не се преживяват. Венера квадрат сатурн не е обичана и долюбена в детството. Не ми е странно защо е това при него. Четох че искал всичко материално да еънай-най-скъпо, най-модерно. И подаръците му по сватби такива-кръстник е на много-рако.лъвска мафиотщина. Вероятно оттам и магнетизма на боса-лъв.
Ти какво искаше да разбереш с неговата смърт? Каква е аналогията с твоя К8?