Нещо напоследък се обърках с приятелите. Винаги съм имала-различни, от много години, някои редки, други-с чести контакти, съвсем различни един от друг. Обаче тука от 1 година нещо опустяха нещата. Плутон ми опозира 11 дом и планетите там. Не мисля, че не съм самодостатъчна, напротив. Вкъщи всички са с акцент приятели, единият направо е уникат. :57: Понякога е като на летище у дома.
Не знам какво и защо се промени, не съм късала отношения, не е в характера ми. По принцип си отивам, без да се разправям. Имам обяснение, но отстрани не мога да се видя. Слънце в близнаци в 11в квадрат уран, у.л 7 и луна в рак в 11дом, управител на 12.
Уранът нещо мъти там. Имаше години, в които всеки по всяко време можеше да ме търси за нещо, зарязвах нуждите и желанията си и хуквах. сега не съм точно така. Иначе знам, че сама съм си най-добрият приятел, макар да има такива , които ще дойдат в критичен момент и през нощта. запазвам някаква дистанция, не искам никой да ме притежава, нито обратното. Казвам го защото съм виждала ревниви приятелства. Освен това нямам необходимост да споделям-случки, емоции, наплутонила съм се явно. :72: Да слушам ми е достатъчно. Отивам към саможивство като вътрешно състояние. Дали пък състоянието в държавата ни не се отразява на хората, затвориха се. Виж, младите са готини, още не са добили депресарския бг-манталитет.