П.П: Имам достатъчно голяма огнева мощ,която да му излея в стресиращи аспекти върху стелиума и да го "събудя",но от уважение към форума се въздържам.
Драконче, в моя живот е имало много стелиумни и ще ти кажа, че в повечето случаи стелиума утежнява нещата, защото още повече тези простотии започват да тежат. Виждала съм от скорпиони какви ли не жалки фикс идеи и просто може да напишат книга 1001 начина как да пропилеем всеки шанс от живота си. Особено важи като има Слънце и Луна в Скорпион - тюююю а един плачевен случай беше само с един Нептун в стихията земя. Колкото скорпионлък минал през живота ми, минал, но вече промоцият свърши, затварям вратата. :012: Те имат едно нещо навито на пръста и това е то, каквото и да коства, каквото и да стане, те са си го навили на пръста. Виждала съм случаи с някви измислени принципи на чест и достойнство, с които се обричат да бъдат вечно мачкани и прецакани в живота и седят и си мълчат. Като им кажеш, че в тях е проблема - не, не е в тях, проблема е във всички останали, които не живеят по рицарския им правилник - та това е най-доброто, което съм виждала от Скорпион. И от толквоа много хора, които съм смятала за близки, или просто са ми познати някакви и имам наблюдения, само за две момичета мога да кажа, че са със всичкия си. Едната съм даже малко наполовина за нея, защото доколкото знам и съм виждала, може да се радвам, че не съм мъж, който да има някакви романтични отношения с нея - на нищо всичките ги прави. :012: За мъжете няма да говоря, от тях психически здрави не съм виждала, просто може веднага след раждането им да им връчат жълтата книжка, заслужили са си я. :012: :012: :012: