Здравейте,
akruks, вчера коментирах с приятелката ми и тя ми сподели, че мъжът и и бившата му жена са били пред развод и са били разделени, когато са се запознали. Но си абсолютно права, каквото почукало-такова се обадило. Тя обмисля да вземе по-дълъг отпуск, защото е назначена като шеф, тъй като е ветеринарен лекар и тя ръководи целия процес във фермата.
Корея, да обмисля варианта да напусне от там, но ще е много трудно, тъй като има ръководна позиция, както споменах по-нагоре.
Това, което вчера тя ми доразказа, тъй като започнах да ровя по-надълбоко е, че всъщност тази ферма е на майка му и че тя им е била шеф. Докато той и сестра му са били тинейджъри, майка му ги взима на работа във фермата. И така майка и син, никога не са имали близки взаимоотношения, а той и е викал вместо "майко или мамо", "шефе" и до ден днешен не се обръща към нея нито по име, нито с майко. Като мъжът й, изобщо не е искал да поема семейния бизнес, защото не е негова мечта, а трябва да следва родовата система и карма. Реално той не е имал избор, ами му е било наложено. И в моята приятелка, той в момента вижда майка си, тъй като тя изисква от персонала много, а той е по-мекошав. За мен лично, този човек има проблем с майка си и с това, че си избира жени, които са точно копие на майка си.
Отделно бяга от отговорност, особено при възпитанието на синът им. От както момчето им е станало на 1 година, са започнали спорове относно възпитанието на детето.
Люба,
Въпросът е този, дали нещата имат положителен развой или отрицателен.
Тя търси отговори, тъй като все пак имат дете и не желае това да оказва влияние върху детето.
Но според нея е хубаво да се отдалечи за известно време и може би започва да накланя везните към развод.
И аз мисля, че неговата сегашна връзка не е нещо сериозно, защото се оказва, че тази нова жена, също има дете колкото неговия син и че има и най-вероятно и мъж. Като мъжът на приятелката ми, изобщо не се крие от никой и парадира с новата си връзка. Предполагам, че като мине периода на ретро Венерата и Меркурий, нещата ще се изяснят.
starinthenightsky,
Да ти кажа честно, не съм учудена че стават така нещата.
Моята приятелка много изневеряваше на първият си сериозен приятел и аз постоянно я прикривах.
После изневеряваше на втория с първия и беше голям "купон".
Отделно да-златотърсачка е и едва ли не, мисля че кармата тук много яко си е задействала събитията.
Винаги е харесвала по-възрастни мъже с финансови възможности, но този път според мен събитията си показват ситуацията.
И накрая се оказва, че моята приятелка и новата му приятелка, са били на една и съща възраст 27г,когато започват взаимоотношения с него. Новата е 94набор..
Може би, ще си търси щастието другаде. Надявам се да е осъзнала че е нужно да промени изискванията си за финансовите възможности и да се оправя сама. Не е тъпа, напротив-хитруша е и е интелигентна. Но много властна личност и добре че аз с моя Марс в Телец съм много търпелива.
Честит празник-днес е Игнажден!
Поздрави!