Reptil, много забавен сън, хареса ми :012: наистина, може би ,трябва малко да му отпуснеш края и да се забавляваш повече, а не да се опитваш да контролираш нещата... или ти идва много стресът.
И аз тази сутрин се събудих още в сън :012: И да го напиша тук ( от части)„ че ще го забравя, вече започва да избледнява. Та, намирам се в някаква държава ( мисля, че знаех къде е , беше ми познато и все едно си бях "вкъщи") . Та , къщата беше някъде хем в голям град ( по спомен), хем отдалечена до планини и природа. И виждах само един тесен път и природа, и в далечеината отдолу линията на влака, който минаваше за спирките в града
. Та, както си вървя чувам някакви коли зад мен. Обръщам се и виждам - Москвич!
, който кара бързо :012: и разбирам, че трябва да се отместя от пътя, защото е малък и ще ме блъсне. Започвам да бягам и гледам встрани от пътя къде мога да скоча. А там само трева и най-важното - коприва и тръни. Така се поватря ситуацията с още няколко коли, които минават ( като в тв игра :012:) и постоянно навсякъде до пътя близо до мен имаше тръни и коприва, но аз все пак скачам. После доближавам един празен напоителен канал, който също е до пътя и стоя там, докато отминат. А точно срещу мен се намира "нашата къща" в съня, където са майка ми и баща ми ( истинските)
. Най- ясната картина беше в края, когато се приближи един тир, който правеше някаква извънземна маневра . Движеше се на заден ход, и то по някаква ос , все едно взимаше завой. Но беше толкова голям, че се уплаших как ще се блъсне или в къщата , или ще ме премаже. И наблюдавам как се приближава, но спря и така. И после от него се изсипаха една камара кутии, които бяха пълн с маратонки и кецове :012: :012: ( и др . неща, но не си спомням) . След което баща ми започва да ми говри нещо от др страна на улицата, един човек от тира се приближава до мен ( те събират стоката) и ми казва, че не може да ни даде маратонки за кмпенсация, защто ги водели на отчет :012: И аз му обяснявам, че баща ми не иска маратонки, а се е уплашил да не съборят къщата или да се блъснат в нея. При което този ми говри на някакъв развален английски, аз му казвам, че може и на др . езици да ми гвори ако иска ( тук изброявам..) След малко баща ми се появява и започва да му говри на перфектен английски ( в действителност не може :012:) и му обяснява как застраховката нямало да покрие щетите, ако се бяха забили в къщата ... и тук се събуждм :012: