Аааа сънувах супер шашав сън докато спах до преди малко :57: Ама още със събуждането започна да избледнява
Началото което помня е че си купуваме къща с Близнака на брега на морето в Бургас, но е като някакъв приказен остров , къщата е напълно празна, дори врати и прозорци няма. Влизаме в нея и започваме да се целуваме, от там става много шантаво започнах да прескачам в различни сънище (все едно сменям каналите на телевизора). Започвам да гледам някакъв филм и се оказвам във него (филмът е за вистория сикрет) след това пак в къщата, после започват някакви сцени от анимационен филм, анимационния филм става на комикс, след това някакви хора слизат от дупка в небето, долу има някакъв мъж от небето слиза жена и тръгва да го целува, но след нея слизат още цяла дузина избутват я, взимат мъжа, а тя остава сама, слиза друг мъж (приличаше на Джони Деп в ролята на Джак Спароу ) и тръгва с нея, озовават се в другият ми съм с къщата ми, облегнали са се и започват да се целуват, накрая спират да се целуват а той и изял мозъка и тя пада на земята
Всичко беше супер шарено и цветно
Беше много дълго и лудо но само това помня, а през цялото време бях в почти будно състояние и усещането беше че е истина а не сънувам, разбрах че е сън като с 300 зора си отворих очите и се разсъних