Снощи и из имах сън с подобен сюжет - къща-лабиринт, която ме подмами да вляза вътре със спомени от детството. Вече му измислих определение - "астрален капан". Бяхме две млади привлекателни девойки, определено не бях себе си /с друга външност/, идвахме от път /екскурзия/, в някаква хотелска стая бях забравила част от багажа си и се връщах да я открия... После се озовавам в населеното място от детството, само че на мястото на някогашното ни жилище е изградено ново строителство, всичко е модернизирано, обновено. Озоваваме се с моята приятелка вътре в "къщата" - като в лабиринт се появява стая след стая, във всяка от тях се случва нещо различно. По едно време се появи покойният ми дядо, само че в съня беше в друг образ. Незнайно защо трябваше да държа всички прозорци затворени, а аз от любопитство отворих кепенците, за да видя какво се случва навън... Беше време след пороен дъжд, тъкмо преминал, усещаше се хлад и свежест, задаваше се вятър сякаш.... После видях някакви странни хора навън - едно подскачащо джудже с куц крак и още някой, стана ми малко страшно... Опитах се да затворя прозореца, вътре успя да влезе млад мъж и прелъстително ме подмами да влезем в някаква стая, беше като в лабиринт от безкрайно възпроизвеждащи се помещения... В един момент видях, че това не е съвсем човек, а въплъщение на дявола, но вече бях изкушена. Много шантав сън. :57: