Сънят ти може да е проективен, Али
Над петдесетгодишните жени какво символизират? Това е възрастта, когато обичайно една жена става баба, сдобива се с внуци или най-малкото децата ѝ вече са се отделили и са заживяли самостоятелно. Жена, която вече не е фертилна. А костенурката е бавен напредък към желаните цели, може символично да изразява и твоите мечти, желания. В крайна сметка де биват разкъсани и изядени от 50-годишните жени - символ на късното отбиване и на психологическите вреди, които произтичат. Костенурката има твърда черупка - нужда от закрила, сигурност.
Позволяваш ли на майка си, леля си или друга близка прекалено да се меси в твоите цели, в нещо, към което си се стремял дълго време и си напредвал бавно, стъпка по стъпка?
---
А аз тази нощ бях в Щатите, беше много интересно. Отпътувахме с голям туристически автобус, пълен с бивши съученици и състуденти от колежа. Закъснявах за самолета, имаше някакви неуредици с билета ми или с преминаването на багажа. Но в крайна сметка успях да отпътувам. Влизах в някакви сгради, общувах с непознати хора, дори успях да хапна нещо от местната храна /не хамбургери и хотдог :012:/.
В реалния живот не мога да си позволя да пътувам, отрязани са ми всички възможности, сега с юпитерови транзити към светилата започнах по-интензивно да сънувам пътувания и обиколки.