Сексуално/еротични преживявания. /това се отнася до частта със змията/Летището- трябва да вземеш някакво важно решение. 30 евро са конкретна дата или срок.
Нигме, да нямаш изкушение? В зародиш нещо ново те да привлича?
Новото е в зародиш, не е дошло, но ще сменя работата, чух за друго място. Това ми е изкушението. :)Не мисля, че ще е тази година, може би следваща. Животът напредна и трябва актове да има, промяна.Другото го споделих, допълних в предния пост в отговор на Уран.Сега ще ги нищя тези 30 дни, да не дойде по-рано шансът.
Потиснат гняв?Има ли нещо/някой в обкръжението ти, което/който силно да те дразни, но да се чувстваш безсилна да промениш това обстоятелство или директно да се конфронтираш с такъв човек?
Карах автомобил, направих 2-3 фала, но се блъснах не в стена , а в мека мтерия, излишни тревоги. Не знам защо сънувам това.В действителност имам нов автомобил автоматик, а 20 години съм карала със скорости, но се справям засега.
Много странно - какъв аспект от мен би трябвало да показва неговия образ?
Аз вече на два пъти сънувам любовни сцени с първата си голяма любов, като бях в 3-4 клас. Много странно - какъв аспект от мен би трябвало да показва неговия образ?
казват, че подобни сцени просто служат за психическо разтоварване