И друг сън... от задната стена на къщата в която съм израстнал се появи врата, която по принцип не съществува, вратата се отвори и това беше Венци, аз бях с един приятел и Венци ни извика. Прага на вратата беше ясно очертан и той ми каза "ела", другият ни прииятел също искаше да влезне, но Венци му каза "Ти не!".. питах го "Сигурен ли си, че е сигурно?", а той ми отговори "да, спокойно".. влезнах във вратата, след което я затвори, отвори още една врата и каза "ела", влезнах... затвори и 2рата врата и ми каза "Тук вече може да си говорим, как си ти?", а аз бях като шокиран, питах го "Какво, как е възможно?! не мога да повярвам, как си, жив ли си?", бях в тотална еуфория, а той ми каза, че е жив, но в друго тяло, беше около 2.10 висок, слаб, със сини очи, като някакъв хуманоиден извънземен... питах го как е там, обясни че се е преродил на друга планета, но живота не е по-лесен, не можах да повярвам, че си говорим и го питах въпрос след въпрос, каза ми че човек не умира, а само се видоизменя и да не се притеснявам за него. Говорихме си 2-3 минути докато "връзката не започна да прекъсва", накрая не го чувах какво ми отговаряше докато изцяло не изчезна и се събудих.