енигма,доста често и аз или чувам,или чета разни научни неща,почти нищо не помня от прочетено или чуто...
случвало се е да се ''напъна'' в самия сън да си кажа ей сега ще го запомня,и пак оства нещо минимално като спомен...
преди седмица някъде сънувах този сън,който ще разкажа.
то е нещо което за първи път ми се случва,да намеря отговор в съня,на нещо от миналото ...
вероятно съм ровела яко в архивите...
преди години често получавах обриви-слънчева алергия
ползвах един крем,мазило от аптеката,на който съм забравила името му....
та миналата седмица на кафе с приятелка и малкото и детенце,се започна едно мислене -как беше името на лекарството...
понеже малкото имаше същия проблем с кожата.
и след две три нощи,взех та сънувах името-чух го в съня си...и тоя път наистина станах и го записах,че знам си аз-от много помнене,забравям...
но то стана случайно,поне не съм имала намерение да сънувам това...
и нещо от снощи....
преди около 2 седмици,си купих цвете,от приятели ,уж да не минава оскъпяване от магазин,те внасят от гърция китки преди празници,а значи покрай цветница съм взела цикаса,скъпо растение,разбрахме се наместо да дам 40 лв в магазин,по-добре 40 лв(20евро) от място...
обаче мира не ми дават две бели петна,на ''шишарката'' му,който има цикас ще се сети за кое говоря..
сякаш е имал 2 издънки,а вече ги няма...
личеше си че са прясно отчупени,каквото и да е било,но най-малко ще са листа...та така,мина замина,като погледна растението и се сета,уф как ме ''прекараха''
не казвам че са младите,а е дъртата,майката на момичето-така мисля...
да се върна в съня,сънувам снощи,че срещам тази жена,заподозряната,която е краднала моите бебе цикаси...
и я виждам и и казва-ти ми взе издънките,уж сте бизнесмени па опря на това,не те ли е срам,и подобни такива редях,дажи си позволих да изрека неща от типа на срам ме е да кажа,но май си изрекъх проклятие над парите и и кой знае какво още...
.. след това видях двете издънки посадени в саксии.а дъртата каза на щерка си,иди иди и ги дай веднага-това стана след като изрекъх,гадните пожелания...сякаш се уплаши,а до тоя момент,ме гледаше нагло...
дали наистина тази жена ги е взела...мисля че е тя,но съм се заканила да и го кажа в очите,няма да оставя мислите си в съмнение...
а за ''факсовете'' защото съм питала и аз като теб,за моите сънища,казаха ми, че тази ''забрава'' на сутринта е добре усвоен урок...каквото и да значи :017: