След известно време затишие пак се се върнаха сънищата ми.
Предишната нощ сънувах, че съм скучето на баща ми на море. Той е бойна порода и не е от най-възпитаните. Та, седи си кучето пред хотела и един, докато паркира, му минава през лапичките. Не са счупени, но има малко кръв по тях. Кучето не реагира, но аз побеснявам и мятам три саксии по колата му. В резултат чупя предното стъкло и огъвам покрива и предният капак. След това с кучето намирам шофьора и оставям кучето само да се справи.
А тази нощ сънувах, че раждам. Но съня започна след основното действие или поне това, което помня. Та си имам едно прекрасно, доста едричко момченце. Радост голяма, но изобщо не бях подготвена за дете. Тепърва се юрнах да купувам количка - това беше най-сериозният проблем, термометър - нямаше електронни, само тия на лепенките и средства за орална хигиена - явно професионална деградация. И креватче за бебето нямах. Още не бях избрала име на детето. Двуумях се между Борис и Александър. Детегледачката и тя разбра, че е ангажирана чак след раждането. Звънях на приятелката ми в Канада, да се похваля, а тя се тюхкаше, че е дала вече нещата от тяхното бебе на друг човек и не може да си ги иска обратно.
Чувала съм, че бременността на сън е свързана с проблеми, но раждането... Все пак беше много хубав сън. Баща ми много се радваше на внукът и при мен усещанията бях прекрасни.