Happy, Благодаря ти за изключението, което си направила за мен и отделеното време! :engel016:
Няма случайни неща. Точната помощ в точното време! Наистина това, което ми пишеш за нодалната ос внесе голямо разяснение в мислите ми. Отговори ми на въпроси, които си задавах един известен период от време. А именно - дали не е грешно на всяка цена да се запази връзката, въпреки, че започват да тежат в един момент компромисите, дали това не е поредното изпитание на съдбата, за да ни провери, или пък да ми е отредено в този живот да бъда сама, за да съм по-щастлива.
"Проблемите във връзката ни започнаха няколко години преди възврата на нодалната ос (опозицията, която правят възлите)." - това е доста широко като времеви отрязък - добре е да кажеш коя година, за да видим къде точно са били възлите. Не разбрах за коя опозиция говориш -възврата е съвпад на транзитните с наталните. Може да е било, когато тр ЮЛв е минавал през 4 дом - тогава се засяга управителя на ЮЛВ и диспозитора на управителя на СЛВ. Но е по-добре с точен период, да не гадаем.
Извинявай за обърканите обяснения тук. Понеже няма конкретно време, но горе долу когато се появиха разни колебания в мен гледам, че тр СЛВ е на К2 влизайки в 1 дом. И тр Марс на К5.
За неаспектираното Слънце - разбрах те. Имам хиляди идеи в главата си, искам да направя много неща, но нищо не реализирам. Загледах си Меркурий, защото и аз като теб трудно изразявам мислите си. Но имам макар и широк съвпад с Плутон. Като ми остане повече време ще си разгледам хубаво цялата натална карта.
Стрелец трудно се концентрира, ако въобще му е възможно това - той е над тези неща , иска да обхване всичко сега, наведнъж. Но ако не ти е наложително да учиш и работиш с конкретна информация, просто хващай "голямата картина", "смисъла на писаното" - това би трябвало да е достатъчно за теб.
Знам, че това е присъщо на Стрелците, но понеже имам наблюдения върху Стрелци - не си дават много зор, но схващат и разбират от въздуха, без да полагат усилия. А аз твърдо НЕ. На всеки все нещо му върви в училище, а на мен нищо :012: Никога не бих учила отново, това за мен си е мъчение. И добре, че не ми се налага да помня детайли и т.н, но мисля, че при мен има лека форма на невроза :012: Примерно знам, че не ми е необходимо някаква подробност, която чета да я помня, но нещо в мен не спира да ме човърка, да ме изнервя, че не съм го запомнила и се връщам назад да проверявам. И това се отнася за всичко! Каквото и да хвана да правя се вманиачавам в наййййй-малките и незабележими детайли, просто е побъркващо и за мен и за околните. Това обаче съм сигурна, че е от АЦ. Тази Дева ме разкатава.
Прогресивоното Слънце ми е от много години в 4 дом и затова не мога да го свържа със затварянето ми. Не съм търсила детайлно в картите за причините за това. По принцип никога не съм обичала затворения живот, винаги съм харесвала шума. Трябва да имам повече време и спокойствие, за да направя ретроспекция на целия си живот
Не е само ингреса причината за котето. Имах и Пълнолуние по оста 2/8 и др фактори, които трябва да погледна отново. Но точно в деня на ингреса помислих, че умира в ръцете ни. Буквално се сбогувахме с него и изживях все едно смъртта му. Между другото в друг форум
Алена ми беше разяснила доста подробно всичко около тези събития.
"Слънцето е в 3 дом (диагнози, четене), и е У12 (сънищата)." - това имаш предвид пр Слънце в 3 прогр дом и управител на 12 натален, нали?
"Много явно усещам енергията на Марс." - с това имах в предвид, че усещам прилива на енергия, началния тласък необходим за осъществяване на каквото и да е. Защото преди съм имала ентусиазъм и енергия да започвам различни неща, но изчезваха много бързо. Иначе това, което правя сега е един онлайн магазин за международния пазар - сама си правя всичко от до. Харесва ми това като работа, но определено имам други цели - това може би го считам като трамплин, нещо което да ни донесе финансова стабилност и на по-късен етап да мога да се изява в изкуството (професии на Слънцето). Но ти ме попари направо с това, че не ми е дадено да бъда самостоятелна и успешна в професията
Винаги съм се стремяла към това. Мъжът ми ще ми помага в този магазин с разясняване относно продуктите и при въпроси от клиенти, но иначе аз основно ще движа нещата. За това се чудя дали това се счита за отработка на СЛВ? А иначе за по-нататък трябва да намеря начин да внедря изкуството в партньорство под някаква форма.
Между другото забравих да кажа, че съм завършила Информатика. Харесвам си специалността, но винаги ме е влякло към графичния дизайн, а не програмирането.
"в момента тече един "пръст на йод" - конфигурация, формирана от дирекционни МС+Юпитер към натален Сатурн - участват ти 4,5,8 и 10 дом - само че на мен това ми звучи като раждане на дете
. Не знам - ти си знаеш какъв е професионалния път, който искаш да поемеш. Но едно е ясно - той не ти е "задължителен" от възлите. "
За мен откриването на Моята професия е това да открия пътя в живота си, да вложа енергията си в нещо градивно, което няма да ми омръзне на втория ден. Защото имам енергия за цял китайски народ, но я разпилявам безцелно и това ме прави неудовлетворена и нещастна.
Що се отнася до раждане - винаги съм искала дете и никога не ме е било страх. По-скоро мъжът ми го е отлагал във времето, а сега сме в момент, в който това е последното за което да мислим. Така че, от тази гледна точка ми се струва нереално като случване
А и от известно време започнах да мисля, че може би това с децата не е един от уроците, които трябва да науча в този живот. Но кой знае. Времето ще покаже
"малиййй, аз се улях май
" - Много изчерпателна си, Благодаря ти отново! Сигурно сега си понаваксала малко за времето, в което не си писала