Благодаря за обратната връзка.
Значи все пак по Меркурий е специалността. Това исках да знам.
А интересът към архитектурата и интериорния дизайн вероятно е по Венера-Уран във Везни. Венера също е есенциално и акцидентално силна - не управлява знака на МС, но управлява термата, в която попада.
Не, просто имах предвид, че не ми се вижда да си жена, която да стои в сянката на мъжа си. Спомена се за дирекция към нат. Слънце и предположих, че при теб би трябвало по-лична да е изявата, а не индиректно чрез някой важен мъж в живота ти /напр. ти да си стоиш с децата вкъщи и той да ти сервира новина/.
О, да ....той сега гледа децата ...Пък и никога не съм гледала комерсиално на мъжете, не съм очаквала нещо, всичко съм си изкарвала сама и така ми е харесвало - да разчитам на себе си. Сигурно се вижда някъде в картата
Не вярвам някога да се промени, мисля, че до сега щеше да се изяви някак - ако е заложено в натала
При мен дирекционна Венера ще направи съвпад с наталното слънце, има време - година и половина, но понеже в солара Венера е на преден план - соларна венера е на соларния асцендент и 2 соалрен дом е върху 10 натален - очаквам акцент по венерините дейности, а и прогр. МЦ сменя знак ...
Четох днес в книгата за Ретроградните планети - за двете Венери - земната управлява 2 дом, другата е в скорпион и прави аспект с луната. Не съм сигурна до колко Венера, като У2 в телец се разбира с Венера, която е в 8 дом в скорпион. Допълват ли се., пречат ли си. С различни очи гледам на тях двете.