Автор Тема: Десети дом и амбициите ни.  (Прочетена 105123 пъти)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
Re: Десети дом и амбициите ни.
« Отговор #300 -: Октомври 26, 2015, 08:55:55 pm »
На бързо погледнах картата, Луната ми се струва доста капризна и крехка за пагон, а Марс не достатъчно силен.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #301 -: Октомври 26, 2015, 09:01:06 pm »
Те там имат само мини /живеят в региона Донбас/, та общо взето няма много алтернативи за работа. Ако гони по-високи цели, ще трябва да смени града.

На бързо погледнах картата, Луната ми се струва доста капризна и крехка за пагон, а Марс не достатъчно силен.

Тогава да го направим социален работник... може и траурен агент /и това е социална работа ;D/.
« Последна редакция: Октомври 26, 2015, 09:08:02 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #302 -: Октомври 26, 2015, 09:08:22 pm »
А момчето има ли някакви интереси?
Щом родителите му нямат големи възможности (и ако не могат да го изпратят да учи в друг град), то наистина и работата, която би могло да работи, би била твърде ограничена.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #303 -: Октомври 26, 2015, 09:11:41 pm »
Като повечето деца на тази възраст, все още е неориентирано. Но доколкото разбрах, няма изявени математически способности, не го влекат точните науки. По-скоро естествени и хуманитарни науки. Биология, рисуване, чертане /не съм питала дали обича нещо да майстори/. Във военноморски училища учат навигация, трябват и по-изявени математически способности, изразено чувство за пространствена ориентация. Но в морските училища, доколкото знам, са на държавна издръжка, все едно караш няколко години казарма.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #304 -: Октомври 26, 2015, 10:00:03 pm »
Да, Меркурият му не е математически настроен.
Социален работник може, У1 в 6-ти, У5/6 в 4-ти, Луна в Риби съвпад Венера.

Нещо по Меркурий и трети дом може да измислиш, което да е в полза на другите :017:

Също и дизайнер бих то направила

Veselin

• Hero Member
« Отговор #305 -: Октомври 26, 2015, 10:02:26 pm »
За дизайнер не трябва ли да има силна Венера?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #306 -: Октомври 26, 2015, 10:43:18 pm »
Венера с есенциално качество, не е задължително да бъде със знак плюс.

Във ведическата карта има Луна и Венера в Риби в 4 дом от АС, което дава на Венера много силно влияние в хороскопа.

Прави ми впечатление, че има много екзалтирали планети с отчетена прецесия - Слънце, Венера, Марс, Юпитер; Раху също е в силна позиция по знак.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #307 -: Октомври 26, 2015, 11:01:21 pm »
Социален работник би било твърде скучно за човек с Марс в 1 дом, при това във Водолей, макар че Сатурн в 6 дом може да покаже и такава скучна професия, както и че може по стечение на обстоятелствата може да се наложи да работи и професията на родителите си.
Чудя се, защо да не работи като стриптизьор или нещо подобно.  :012: Марс в 1 дом е по-нетрадиционно настроен, в секстил с Венера е, която е във 2 дом - може да печели от това. Като порасне, ако има подходящите физически данни и поспортува малко във фитнеса, защо да не си изкарва прехраната и по този начин.

Flora

• Hero Member
  • Публикации: 1168
« Отговор #308 -: Октомври 26, 2015, 11:08:13 pm »
Лили, на мен ми се струва най-подходящо да се захване с недвижими имоти, брокерство, като агент, застрахователен агент  или подобни. Или маркетинг и реклама. Струва ми се , че има дар слово. Може да му идват добри и нестандартни идеи за изкарване на насъщният с този уран във 2ри.
Sometimes I wake up in the morning
To red, blue, and yellow skies
It's so crazy I could drink it like tequila sunrise
I feel free when I see no one
And nobody knows my name

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #309 -: Октомври 27, 2015, 10:45:44 am »
Лили, на мен ми се струва най-подходящо да се захване с недвижими имоти, брокерство, като агент, застрахователен агент  или подобни. Или маркетинг и реклама.

Брокерската професия евентуално би била подходяща, ако смени местоживеенето. Живеят в район, който не се ползва с особена популярност, а с оглед на текущата политическа ситуация жилищата там са станали абсолютно непродаваеми.

Затова ми се стори, че друг подходящ вариант би било интериорен дизайн, за архитект обаче с този хороскоп според мен няма нужните способности. Може и да е някакъв вид занаятчийска дейност, свързана с дом и обзавеждане.

Aquarius

• Full Member
  • Публикации: 237
« Отговор #310 -: Октомври 27, 2015, 03:24:33 pm »
Ще анализирате ли всичко свързано и с моя 10 дом?  :)
« Последна редакция: Октомври 31, 2015, 08:14:23 pm от Aquarius »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #311 -: Октомври 27, 2015, 07:55:21 pm »
Ще анализирате ли всичко свързано и с моя 10 дом?  :)

Според мен имаш възможност да се занимаваш с нещо, което е свързано с вродените ти таланти, а не да избереш някоя "популярна" професия. В хороскопа ти не виждам указания за корпоративна кариера и заемане на ръководни позиции, държавна служба. Обаче би имала успех, ако работиш самостоятелно, като фрилансър, също така би могла да организираш и някакъв свой, макар и дребен бизнес.

Бъдещата ти работа може да е свързана с хора, да е в услуга на хората, но не на шефска позиция. Вродената ти интуиция доста ще ти помага при работа с хора, каквато и професия да избереш.

За теб би била подходяща творческа дейност - стилист, визажист, моден консултант. Може да е свързана и с високи технологии, да е нещо дизайнерско.

Също така възпитател, педагог, начален учител, обгрижващ персонал, работа в хуманитарната сфера. Пътувания, туризъм, импортно-експортна дейност.

Като цяло има тенденция за доста промени в професията. Докато избереш нещо, които да ти напасне, можеш да смениш различни поприща и един ден да се насочиш към самостоятелна заетост.

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #312 -: Октомври 27, 2015, 08:40:54 pm »
Аквариус има СЛВ в 10д-успехите в кариерата са гарантирани ! Рак на МЦ-някаква женска професия с грижа за другите,у7 Марс на к6-може и да работи съвместно с оловинката общ бизнес,у10д Луна в овен тригон с Плутон-някаква лидерска позиция с власт над колегите .ПП -Ако картата беше с дирекциии прогресии щеше да е по-добре,обърках тук ненужните транзити с прогресии  :-X
« Последна редакция: Октомври 27, 2015, 08:45:11 pm от Oposit »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #313 -: Октомври 27, 2015, 09:52:44 pm »
А при мен щом ЮЛВ е в 10 дом, а на МЦ е Антарес, значи няма да имам никакви успехи в работата, кариерата, така ли да разбирам (щом ако СЛВ е там, задължително показва успехи)?

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #314 -: Октомври 27, 2015, 09:59:28 pm »
  :D На 15 исках да стана боксьорка и да се бия на ринга.  :-\ :D :043: :043:

Много ми е интересно какъв е наталът ти, Драки :) Силно марсов, сигурна съм  :021:
Ще ми позволиш ли да го погледна?  :58:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми