Автор Тема: Какво в картата прави страданието двигател?  (Прочетена 32814 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Какво в картата прави страданието двигател?
« Отговор #90 -: Ноември 03, 2014, 10:19:30 pm »
Зависи кой е човекът, иначе коренът е същия-любов

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #91 -: Ноември 03, 2014, 10:20:44 pm »
Uran, защо подвижният кръст е съветник по темата, или в такъв тип ситуация ?!?  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #92 -: Ноември 03, 2014, 10:22:48 pm »
Папи, мислила съм дали не бъркам. Осъзнавам, че трябва да го пусна..трябва да приключа. Успявам да го направя. Но в момента, в който си представя, че ще е с друга жена в мен се надига някакво ранено чудовище, започвам да чувам как ми бие сърцето и после все едно..изсъхва. Това дали е самовлюбеност, дали е обсесия или е любов?
« Последна редакция: Ноември 03, 2014, 10:25:39 pm от The_One »
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #93 -: Ноември 03, 2014, 10:23:57 pm »
Той ли? Нашите отношения наистина приключиха. Този път е окончателно. Два пъти съм му казвала, че го обичам. Но никога не съм се показвала в тази светлина...той не подозира колко ме е заболяло и че изобщо ме е заболяло. Искам това да остане така.
Ако е така, наистина, наложи си някаква "хигиена"- разкарай  музика, четива, места, хора, които свързваш с него. Промени си социалния живот.

Uran

• Hero Member
« Отговор #94 -: Ноември 03, 2014, 10:25:53 pm »
Uran, защо подвижният кръст е съветник по темата, или в такъв тип ситуация ?!?  :)
В такъв тип ситуация. :)
Имат по- ведро отношение, което е и по-самощадящото.

Uran

• Hero Member
« Отговор #95 -: Ноември 03, 2014, 10:26:50 pm »
Папи, мислила съм дали не бъркам. Осъзнавам, че трябва да го пусна..трябва да приключа. Успявам да го направя. Но в момента, в който си представя, че ще е с друга жена в мен се надига някакво ранено чудовище, започвам да чувам как ми бие сърцето и после все едно..изсъхва. Това дали е самовлюбеност, дали е обсесия или е любов?
Това е страдание, ревност и липса на любов.

Uran

• Hero Member
« Отговор #96 -: Ноември 03, 2014, 10:27:14 pm »
Любовта е като копейка - дрънне, звънне и офейка.  ;D
;D ;D ;D ;D

The_One

• Hero Member
« Отговор #97 -: Ноември 03, 2014, 10:27:34 pm »
Uran, това е, което трябва да направя. Обаче съм изморена да препускам през емоции с противоположен знак. Имам нужда за малко да поспра. Имам нужда като ми е тъжно да съм тъжна, да се потопя в усещанията си, а не да се чудя как да се стягам и да бягам от тях.

The_One

• Hero Member
« Отговор #98 -: Ноември 03, 2014, 10:29:58 pm »
Ей ама сте лошли. Подигравайте се вие, подигравайте се  ;D ;D ;D

Uran

• Hero Member
« Отговор #99 -: Ноември 03, 2014, 10:31:13 pm »
Uran, това е, което трябва да направя. Обаче съм изморена да препускам през емоции с противоположен знак. Имам нужда за малко да поспра. Имам нужда като ми е тъжно да съм тъжна, да се потопя в усещанията си, а не да се чудя как да се стягам и да бягам от тях.
То хубаво имаш нужа да се самоопияняваш от собственото си страдание и да дълбаеш в него, но майката в мен проговаря. Не го прави. Не работи. Пропускаш време, случки, хора.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #100 -: Ноември 03, 2014, 10:32:00 pm »
При силни емоции думата "трябва" трябва да я няма :)
Напротив-изреви си всичките сълзи, представи си всичките жени, изгледай брутални любовни филми-ударно и горе-долу след седмица ще си изморена, оттегчена и изчерпана да си толкова нещастно влюбена или наранена или...каквото си

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #101 -: Ноември 03, 2014, 10:32:22 pm »
Това,което искам да постигна като видя,че някой мъж го има,веднага се влюбвам в него.  :043: :043: :043: :043: :043: :043: :043: Много съм доволна от целия елементаризъм,който ми е от Овен-много се скъсява пътя и на мисленето и на пристигането.  :043: :043:
 За Дъ Уан мисля от снощи.Не мога да измисля как да ти обясня,че този той не е важен и наистина си била увлечена толкова силно,защото в него ти се е сторило,че виждаш най-много вероятност да ти задоволи потребностите.Единият вариант е сама да го направиш на този етап,защото е видно,че реално той не може.Другият вариант е да дочакаш друг,който е възможен да го направи,ако до тогава нуждите не са ти се променили.  :)
 Така или иначе не е важното КОЙ,а някой с висок КПД да ти свърши работа.  ;) :012:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #102 -: Ноември 03, 2014, 10:35:05 pm »
То хубаво имаш нужа да се самоопияняваш от собственото си страдание и да дълбаеш в него, но майката в мен проговаря. Не го прави. Не работи. Пропускаш време, случки, хора.
  :012: :012: :012: :012:Ами Рибите какво да правят,освен да се поопианят и от малко страдание.На тези години е позволено,но не много!  :012:
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #103 -: Ноември 03, 2014, 10:35:27 pm »
Пипи, мислила съм дали не бъркам. Осъзнавам, че трябва да го пусна..трябва да приключа. Успявам да го направя. Но в момента, в който си представя, че ще е с друга жена в мен се надига някакво ранено чудовище, започвам да чувам как ми бие сърцето и после все едно..изсъхва. Това дали е самовлюбеност, дали е обсесия или е любов?

асп.плуто-венера са упр.на фиксове-състоянието на обсебеност,безпомощност,безсилие,липса на контрол,вманиачаване в обекта на чувствата и нежелание да отвориш очите си за друг,виждаш само един и искаш само и единственно него като хербарии закарфичен,трудно губиш притежание дори и любов,това са фиксираните състояния,трудно се промянят- и приемат нов обект на копнежи
отвори очи за възможен нов бъдещ партньор,пожелай си го и го поискай и ще спреш да си самотна и да ревеш всяка вечер,живота е пълен с нови възможности а ти в момента си натиснала "пауза"  мислейки страданието за двигател,любовта и щастието е истинският двигател,защото не се движиш просто ,а летиш  :38: сияеш, грееш,разцъфтяваш :08:

Uran

• Hero Member
« Отговор #104 -: Ноември 03, 2014, 10:37:54 pm »
асп.плуто-венера са упр.на фиксове-състоянието на обсебеност,безпомощност,безсилие,липса на контрол,вманиачаване в обекта на чувствата и нежелание да отвориш очите си за друг,виждаш само един и искаш само и единственно него като хербарии закарфичен,трудно губиш притежание дори и любов,това са фиксираните състояния,трудно се промянят- и приемат нов обект на копнежи
отвори очи за възможен нов бъдещ партньор,пожелай си го и го поискай и ще спреш да си самотна и да ревеш всяка вечер,живота е пълен с нови възможности а ти в момента си натиснала "пауза"  мислейки страданието за двигател,любовта и щастието е истинският двигател,защото не се движиш просто ,а летиш  :38: сияеш, грееш,разцъфтяваш :08:
Грееш и разцъфтяваш га та убичът.  :012: Иначе- тлееш като свещ. :012: