Пипи, мислила съм дали не бъркам. Осъзнавам, че трябва да го пусна..трябва да приключа. Успявам да го направя. Но в момента, в който си представя, че ще е с друга жена в мен се надига някакво ранено чудовище, започвам да чувам как ми бие сърцето и после все едно..изсъхва. Това дали е самовлюбеност, дали е обсесия или е любов?
асп.плуто-венера са упр.на фиксове-състоянието на обсебеност,безпомощност,безсилие,липса на контрол,вманиачаване в обекта на чувствата и нежелание да отвориш очите си за друг,виждаш само един и искаш само и единственно него като хербарии закарфичен,трудно губиш притежание дори и любов,това са фиксираните състояния,трудно се промянят- и приемат нов обект на копнежи
отвори очи за възможен нов бъдещ партньор,пожелай си го и го поискай и ще спреш да си самотна и да ревеш всяка вечер,живота е пълен с нови възможности а ти в момента си натиснала "пауза" мислейки страданието за двигател,любовта и щастието е истинският двигател,защото не се движиш просто ,а летиш :38: сияеш, грееш,разцъфтяваш :08: