Автор Тема: Какво в картата прави страданието двигател?  (Прочетена 32828 пъти)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
Re: Какво в картата прави страданието двигател?
« Отговор #45 -: Ноември 02, 2014, 06:37:54 pm »
Историята започна на 20 януари 2013 г. Приключваше и започваше още 3-4 пъти. Последният край, който смятах за окончателен, беше през ноември миналата година. Качвам картата си с транзити от деня, когато всичко уж свърши. През 2014 г. имаше някакви опити за продължения, на които устоявах. До септември. Тогава...всичко се случи толкова естествено и неусетно. И приключи на 22 октомври. Затъмненията ми се отразиха като по учебник.
По прогресии имам Венера опозиция Плутон. Миналата година пр. Луна беше в Риби, вече е в Овен. Аз..не съм вярвала, че съществува такава болка. Мислех, че е само по филмите. Искам да спре, но не знам как.

П.П. Деня от картата е момента, когато се примирих. Тогава съвсем съзнателно взех решение, че повече няма да опитвам, няма да правя нищо, няма да поемам никаква инициатива и ако има нещо да се случва - то ще стане без моето упорство.
Ще я разгледам по- подробно, че сега не съм ин чардж.
п.п.Знаеш ли, повечето хора се плашат от по-дълбоките чувства.  Считат, че това може да ги обвърже/закотви по някакъв начин и предпочитат по- неангажиращи контакти- малко секс, малко разговори и ако готви добре и не вдига скандали, е ОК. Може да се е изплашил.

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #46 -: Ноември 02, 2014, 07:13:27 pm »
Историята започна на 20 януари 2013 г. Приключваше и започваше още 3-4 пъти. Последният край, който смятах за окончателен, беше през ноември миналата година. Качвам картата си с транзити от деня, когато всичко уж свърши. През 2014 г. имаше някакви опити за продължения, на които устоявах. До септември. Тогава...всичко се случи толкова естествено и неусетно. И приключи на 22 октомври. Затъмненията ми се отразиха като по учебник.
По прогресии имам Венера опозиция Плутон. Миналата година пр. Луна беше в Риби, вече е в Овен. Аз..не съм вярвала, че съществува такава болка. Мислех, че е само по филмите. Искам да спре, но не знам как.

П.П. Деня от картата е момента, когато се примирих. Тогава съвсем съзнателно взех решение, че повече няма да опитвам, няма да правя нищо, няма да поемам никаква инициатива и ако има нещо да се случва - то ще стане без моето упорство.

тр.Плутон в 1 дом  през диспозитора на Слънцето,/сигф.на партньора/,ти убива илюзийте в партньорските взаимоотношения,а ти се филмираш и продължаваш да говориш и мечтаеш за плюшки, принцове и прочие приказни герой ,затова те боли,всичко е на живо,без анастезия
прогр. опозиция Плуто-Венера също

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #47 -: Ноември 02, 2014, 07:24:00 pm »
Като чета излишните постове в темата... Иска ми се аз да се извиня за спама на спамерите на автора на темата...
Ти какво точно искаш?Важно ми е Дъ Уан да не се измъчва от празни страхове-какво като е спам към основната тема?
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #48 -: Ноември 02, 2014, 07:28:21 pm »
Дракониада, тук няма тайна . Страданието при водните знаци се спира, когато не са затруднени във взаимодействието си
с други хора от същия елемент или са емоционално ангажирани с това, което вършат.Не можеш да омагьосаш Водата, както не можеш и да спреш същата да тече. Асцендент Рак привлича съответните лунни типажи, но същия не ги разбира, това е точка. ;)
Водата може да се разбира с вода-тежките ми планети съвпадат с куспидите на трите водни домове,във въздушни знаци. :)

Uran

• Hero Member
« Отговор #49 -: Ноември 02, 2014, 07:29:13 pm »
Без болка няма прогрес(това е по темата),запиши си го някъде.
И аз искам... доста неща.
Ali, предполагам, че си в относително добър, за теб, период и ти идват "леко досадни" вътрешните сътресения на другите. Самодоволството е лошо нещо. Ако не си в състояние да кажеш нещо окуражително, по-добре си мълчи.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #50 -: Ноември 02, 2014, 07:34:02 pm »
Без болка няма прогрес(това е по темата),запиши си го някъде.
И аз искам... доста неща.
Не ме интересува религиозният ти мазохизъм!Изживей си ТИ страданията чиннопоклонно,забавлявай се или се извисявай докато съсипваш възможностите си! Защо го препоръчваш на другите-за да не си сам в провалите си ли?
Болката била скъпоценна,а не липсващото чувство и стремеж за вътрешен баланс.!

Uran

• Hero Member
« Отговор #51 -: Ноември 02, 2014, 07:34:33 pm »
Да окуражавам някого,когато става дума за любов... Най-лошите и най-добрите ми спомени са на тема любов.Та без болка,няма да стане,дори и с болка при любовта не става.
Не използвах точната дума.

Разбиране и друга гледна точка, а и личен опит.

п.п.Ти беше 20 годишен и със скорпи акцент, нали не греша?

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #52 -: Ноември 02, 2014, 07:35:14 pm »
Али, ето ти едно интересно четиво, за демони. Моля само да се въздържаш от последващи изказвания в тая тема. Благодаря за което.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #53 -: Ноември 02, 2014, 07:44:20 pm »
Али, това са хора, които не ме познават и въпреки това имат желанието да ми помогнат. Заради което ти ги назидаваш. Нелепо е. Ако обичаш, спри.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #54 -: Ноември 02, 2014, 07:59:12 pm »
тр.Плутон в 1 дом  през диспозитора на Слънцето,/сигф.на партньора/,ти убива илюзийте в партньорските взаимоотношения,а ти се филмираш и продължаваш да говориш и мечтаеш за плюшки, принцове и прочие приказни герой ,затова те боли,всичко е на живо,без анастезия

...в комбинация с Нептун върху Слънцето ми:)

Uran, през главата си съм превъртала хиляди сценарии защо и как се получава така. Дали го е страх, дали има други причини...всъщност няма значение. Изтощена съм да си обяснявам какво чувства и мисли той. А и какво ще се промени, ако го разбера? Нямам сили, желание и мотивация да размишлявам. Искам до към 11 да се нарева, да си легна и утре да съм свежа, усмихнаха и забавна, когато отида на работа. Вечерта всичко това ще се повтори. Не мога да бягам от емоциите си. Явно трябва да мина през тях, за да приключа.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #55 -: Ноември 02, 2014, 08:13:22 pm »
Никакъв проблем,аз съм обичлив,влюбчив,така че спирам. :)

Уф, ама омръзна ми все с тебе си да ни занимаваш

Uran

• Hero Member
« Отговор #56 -: Ноември 02, 2014, 08:15:49 pm »
...в комбинация с Нептун върху Слънцето ми:)

Uran, през главата си съм превъртала хиляди сценарии защо и как се получава така. Дали го е страх, дали има други причини...всъщност няма значение. Изтощена съм да си обяснявам какво чувства и мисли той. А и какво ще се промени, ако го разбера? Нямам сили, желание и мотивация да размишлявам. Искам до към 11 да се нарева, да си легна и утре да съм свежа, усмихнаха и забавна, когато отида на работа. Вечерта всичко това ще се повтори. Не мога да бягам от емоциите си. Явно трябва да мина през тях, за да приключа.
Изживей го. Премини през него. Може и да останеш, а може- успокоена, да продължиш нататък. :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #57 -: Ноември 02, 2014, 08:17:40 pm »
Целогодишно съм в джаза. :)
Фиксирала съм се в/у деца, работа и отношения. Противно на впечатлението, което създавам, трудно пуска в себе си и от себе си.

Противно на очакваното си човек, който ври и кипи отвътре,а отвън се вижда една владееща се дама ?!? ...Или бъркам  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Uran

• Hero Member
« Отговор #58 -: Ноември 02, 2014, 08:22:46 pm »
Противно на очакваното си човек, който ври и кипи отвътре,а отвън се вижда една владееща се дама ?!? ...Или бъркам  :)
Не бъркаш. :)

greg07

• Hero Member
  • Публикации: 1444
« Отговор #59 -: Ноември 03, 2014, 01:11:09 am »

при мен тази година Дирекционна Венера( упр 5 и 12) опозира натален Плутон( упр 6) , същата ли болка трябва да очаквам, в момента съм сам нямам никого до себе си?
« Последна редакция: Ноември 03, 2014, 01:22:05 am от greg07 »