Автор Тема: Пълнолуние в Близнаци 6 декември  (Прочетена 17071 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Пълнолуние в Близнаци 6 декември
« Отговор #45 -: Декември 10, 2014, 09:52:59 am »
Акрукс, да няма някакво разминаване в цифрите - К6/12 ми е на 14 гр 48 мин. А пълнолунието е на 14 гр 18 мин.

Иначе, ако е в 11 дом - то нещата си се нареждат (както и ти го описваш) - просто изхождах от съвпада с 12 дом.

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #46 -: Декември 10, 2014, 10:53:11 am »
Хепи, имаш 30 мин разлика - мисля, че Акрукс е права.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #47 -: Декември 10, 2014, 11:09:43 am »
Акрукс, да няма някакво разминаване в цифрите - К6/12 ми е на 14 гр 48 мин. А пълнолунието е на 14 гр 18 мин.

Иначе, ако е в 11 дом - то нещата си се нареждат (както и ти го описваш) - просто изхождах от съвпада с 12 дом.
картата, която имам, построена напреди по данни, които си ми дала е с К12 на 15* 27'
но и толкова да е, колкото сега си написала- пак Пълнолунието е в 11д, а не в 12-ти

Happy58

• Гост
« Отговор #48 -: Декември 10, 2014, 12:12:13 pm »
ОК, момичета - тогава ще купонясвам по 11 дом :), въпреки че ми е чоглаво  ???

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
Re: Пълнолуние в Стрелец 6 декември
« Отговор #49 -: Декември 10, 2014, 06:41:44 pm »
В 10 дом-планирам да си взема отпуска.

Отпуската ми е уговорена-ще си взема два дни,а останалите-живи и здрави,другата година.Друго по 10дом-в работата имам пак едни неприятности,причинени от дребни вредители,но добре поне,че шефа ме защитава.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #50 -: Декември 11, 2014, 01:50:02 pm »
Предстоят ми леки промени в работата. Пълнолунието е в 10-ти дом   :)
Сега ми променят и работното време. Ще трябва да ходя с половин час по-рано  :'(

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #51 -: Декември 11, 2014, 04:23:03 pm »
При мен пълнолунието в Близнаци се случи в 8-ми дом и беше в точен секстил с натална Луна в 6-ти дом, такова буквално проявление  отдавна не бях имала.
Два дни преди да се случи лунацията, котката ми направи спонтанен аборт и цяла нощ израждах умрели недоразвити котенца, едва сутринта в 7.30 ветеринарят благоволи да си вдигне телефона. Така или иначе, не е имало шанс да оцелеят.

Ден преди пълнолунието ми се обадиха от една банка в чужбина за да ме уведомят, че заради кризата я затварят и имам един месец да си прехвърля парите в другата банка която ги купува, или да изтегля всичко и да си закрия сметката при тях. Голямо неудобство ми създадоха, защото това беше единствената ми сметка в този тип валута и ползвах точно тяхната карта най-много за интернет покупки.

Но нали това си е 8-ми дом, може ли изобщо да се очаква нещо добро от лунация случваща се вътре?! ???

Happy58

• Гост
« Отговор #52 -: Декември 11, 2014, 07:15:31 pm »

Но нали това си е 8-ми дом, може ли изобщо да се очаква нещо добро от лунация случваща се вътре?! ???

може - секс :)

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #53 -: Декември 11, 2014, 08:33:49 pm »
може - секс :)

Права си, събитията по 8-ми дом можело да бъдат и много забавни :) 
През месец май или юни тази година пак имаше лунация в Близнаци, която попадна точно в градуса на натална Венера в 8-ми дом, щом още помня, ще да е било нещо незабравимо :012:

Happy58

• Гост
« Отговор #54 -: Декември 11, 2014, 08:41:59 pm »
Права си, събитията по 8-ми дом можело да бъдат и много забавни :) 
През месец май или юни тази година пак имаше лунация в Близнаци, която попадна точно в градуса на натална Венера в 8-ми дом, щом още помня, ще да е било нещо незабравимо :012:

Цветенце, ако беше негативно проявлението, банката щеше да изчезне заедно с твоите парички :), нямаше да ти се обаждат да си ги прехвърлиш :)  :08:

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #55 -: Декември 11, 2014, 08:57:13 pm »
Цветенце, ако беше негативно проявлението, банката щеше да изчезне заедно с твоите парички :), нямаше да ти се обаждат да си ги прехвърлиш :)  :08:

Точно тази банка я смятах за най-благонадеждната, да не споменавам колко полезна ми беше точно картата, издадена ми от там! В момента дори не съм в тази държава, по електронен път трябва да си местя сметката, да попълвам документи за нова карта и т.н., неприятности!

Остави това за банката, ами смъртта на котенцата беше нещо ужасно:( По-скоро зародиши още бяха, но лапичките им и ноктичките и всичко друго вече беше оформено, много ми е тъжно :(

Happy58

• Гост
« Отговор #56 -: Декември 11, 2014, 09:05:41 pm »
Точно тази банка я смятах за най-благонадеждната, да не споменавам колко полезна ми беше точно картата, издадена ми от там! В момента дори не съм в тази държава, по електронен път трябва да си местя сметката, да попълвам документи за нова карта и т.н., неприятности!

Остави това за банката, ами смъртта на котенцата беше нещо ужасно:( По-скоро зародиши още бяха, но лапичките им и ноктичките и всичко друго вече беше оформено, много ми е тъжно :(

за това с котенцата трябва да има и още нещо - защо при секстил ще стават такива неща  ??? ??? Съжалявам, че се е случило.  :-*

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #57 -: Декември 11, 2014, 09:44:30 pm »
за това с котенцата трябва да има и още нещо - защо при секстил ще стават такива неща  ??? ??? Съжалявам, че се е случило.  :-*

Честно казано, все още не мога да направя обобщение или някакъв по-конкретен извод за аспектите и тяхното действие при лунации. Понякога при опозиции и квадрати към натални планети има добри събития, а при тригони и секстили-негативна изява. Вероятно е достатъчно лунацията да аспектира планета/и, а естеството на събитието да зависи и от други фактори.

По време на това пълнолуние например, транзитен Марс беше на минути от съвпад с ИЦ, може би и той има някаква роля като У6 в натала и като диспозитор на Луна, за случката по 8-ми дом.

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #58 -: Декември 11, 2014, 10:03:28 pm »
По време на това пълнолуние например, транзитен Марс беше на минути от съвпад с ИЦ, може би и той има някаква роля като У6 в натала и като диспозитор на Луна, за случката по 8-ми дом.

Възможно е, марс по ъглите е фактор
Котаната добре ли е?

MayFlower

• Sr. Member
« Отговор #59 -: Декември 11, 2014, 10:59:48 pm »
Възможно е, марс по ъглите е фактор
Котаната добре ли е?

Добре е Папи, благодаря че питаш за нея!

Сложиха и инжекция на сутринта след мъчителната нощ за да изхвърли каквото е останало вътре и после 5 дни на анитбиотик беше. Следващата седмица ще я водим на ехограф, да видят вътре какво е състоянието и дали ще се наложи да се кастрира.

Кофти лунация беше :(

И аз като теб, сякаш транзитен Марс заподозрях, че има някаква роля в цялата история.