Автор Тема: Плутон,К8,У8Скорпион.  (Прочетена 56040 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Плутон,К8,У8Скорпион.
« Отговор #210 -: Септември 17, 2015, 02:24:50 pm »
Да ви кажа, стандартът на живот е много разтегливо понятие, зависи в каква среда живееш и с какви хора се сравняваш.
Ами стандартът на живот се определя според това как живях до днес- как живея днес, т.е. днес съм по-добре от вчера и не се сравнявам с другите.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #211 -: Септември 17, 2015, 02:28:54 pm »
Познавам хора, които не са щастливи с много, с изобилие. Самодоволни - да.

Затова е хубаво на всеки етап от живота си да се научим да ценим това, което имаме. Защото има и по-голямо нямане.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

akruks

• Hero Member
« Отговор #212 -: Септември 17, 2015, 02:43:19 pm »
Затова е хубаво на всеки етап от живота си да се научим да ценим това, което имаме. Защото има и по-голямо нямане.
Така е, Лили. Снощи моя приятелка ми се обади да погледна на нейна позната за единствената ѝ дъщеря, на 37г, от две години омъжена, а все още не е бременна- жената бърза за внуче- имат апартамент в нашия град, дъщеря ѝ в София има апартамент, коли, хубави заплати...

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #213 -: Септември 17, 2015, 06:01:05 pm »
Продължавам да си пиша в темата.   ;)
Знаете,че трз Плутон(У5) и Уран(У8) ми правят квадрат и съвпад на стелиума,в който е Венерата.Не мога да различа влиянията им,но продължавам да разчиствам приятелки с голямата резачка."Падна" още една.Причината-"несходство в идеалите".  :043: Някаква на пръв поглед дребна ситуация и в даден момент "нещо" изтрива всички чувства към тях,и режа,все едно са  чужди хора.
 Ако искайте вярвайте,но приятелите винаги са били важна част от моя живот и не съм имала конфликти с тях.Чувствам безразличие,нежелание да се обясняваме,нежелание за контакт.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
« Отговор #214 -: Септември 17, 2015, 07:46:30 pm »
Продължавам да си пиша в темата. 
Знаете,че трз Плутон(У5) и Уран(У8) ми правят квадрат и съвпад на стелиума,в който е Венерата.Не мога да различа влиянията им,но продължавам да разчиствам приятелки с голямата резачка."Падна" още една.Причината-"несходство в идеалите".  :043: Някаква на пръв поглед дребна ситуация и в даден момент "нещо" изтрива всички чувства към тях,и режа,все едно са  чужди хора.
 Ако искайте вярвайте,но приятелите винаги са били важна част от моя живот и не съм имала конфликти с тях.Чувствам безразличие,нежелание да се обясняваме,нежелание за контакт.
Това не е по тази тема, а за Транзити и събития, защото всичко идва от транзита на Уран У8 (естесвтен У11) върху Венера У11- Уран е планета на промените, а в овен иска бързи промени. Плутон У5 в квадрат с Венера У5 пък показва капризите ти, как не си харесваш приятелките. Идеалите са по Нептун, твоя ако е в стрелец тр Юпитер го квадратира.

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #215 -: Септември 17, 2015, 08:52:03 pm »
Това не е по тази тема, а за Транзити и събития, защото всичко идва от транзита на Уран У8 (естесвтен У11) върху Венера У11- Уран е планета на промените, а в овен иска бързи промени. Плутон У5 в квадрат с Венера У5 пък показва капризите ти, как не си харесваш приятелките. Идеалите са по Нептун, твоя ако е в стрелец тр Юпитер го квадратира.
Транзити и събития е много обща тема.Такова (неочаквано,)пълно изкореняване ми звучи Плутоново и за това пиша тук.
Венера ми е У11 и У4 и звучи логично У8 съвпад с У11 да разчиства терена от приятели,които вече не се вместват в "рамката"  :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #216 -: Септември 18, 2015, 12:44:09 am »
Дракониада, бързай бавно с ретро Уран и Плутон. И двамата искат да рушат, единия от скука и търсене на съвършенство, другия пък за да изпита(ме) себе си и реорганизира(ме) живота. Уран те кара да осъзнаеш недостатъците си, във връзка с всичко онова,което търсиш като съвършено отсреща (Уран опозиция Уран). Понеже Уран ти е поставен в 4-ти и е ретрограден и по натал, сега имаш възможност да преживееш недоверие в личните си убеждения и догодина , като се върне за втори път тр. Уран срещу натален , да започнеш асимилирането на нови идеали. Всички вътрешни преживявания за които споделяш външно тук, след като Уран се отдалечи от градуса на наталния, ще отшумят.Това че , прекъсваш връзки е "благодарение "на това, че си Слънчев Овен с Марс във Водолей в 7-ми,а тр. Уран е в Овен (тук можеш сама да направиш връзката).
Ти имаше изгорена Венера по натал, ще помисля върху това, защото ретроградността е пряко свързана със Слънцето, а Плутон един път в живота ще направи квадрат Слънце/Венера, нали- а при теб Венера управлява и ъгъл  ?  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #217 -: Септември 18, 2015, 09:23:30 pm »
Дракониада, бързай бавно с ретро Уран и Плутон. И двамата искат да рушат, единия от скука и търсене на съвършенство, другия пък за да изпита(ме) себе си и реорганизира(ме) живота. Уран те кара да осъзнаеш недостатъците си, във връзка с всичко онова,което търсиш като съвършено отсреща (Уран опозиция Уран). Понеже Уран ти е поставен в 4-ти и е ретрограден и по натал, сега имаш възможност да преживееш недоверие в личните си убеждения и догодина , като се върне за втори път тр. Уран срещу натален , да започнеш асимилирането на нови идеали. Всички вътрешни преживявания за които споделяш външно тук, след като Уран се отдалечи от градуса на наталния, ще отшумят.Това че , прекъсваш връзки е "благодарение "на това, че си Слънчев Овен с Марс във Водолей в 7-ми,а тр. Уран е в Овен (тук можеш сама да направиш връзката).
Ти имаше изгорена Венера по натал, ще помисля върху това, защото ретроградността е пряко свързана със Слънцето, а Плутон един път в живота ще направи квадрат Слънце/Венера, нали- а при теб Венера управлява и ъгъл  ?  :)
Уран още не е заставал на точна опозиция срещу себе си.Рени,никакво недоверие не изпитвам в личните си убеждения-напротив обогатяват се СТАРИ идеали.Елиминирам хора,а не части от себе си.
 Венерата не ми е изгорена.Планети в съвпад със Слънце в Лъв и Овен не горятДа,Венера ми управлява ъгъл и е в ъглов дом.Плутон за 4 път ми квадратира Слънце,Венера,Хирон-два пъти прави и 2пъти ретро.
Благодарение на това,че имам Юпитер във Водолей имам много стабилни приятелства.Дори съм сигурна,че сега,ако трябва "скъсаните връзки" ще застанат зад гърба ми и аз зад техните.Да не забравяме,че Водолей е емоционално студен,а Овен бързо забравя,защото има друга работа-и ето ти комбинацията. :043:

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #218 -: Септември 18, 2015, 10:22:12 pm »
....Планети в съвпад със Слънце в Лъв и Овен не горят....

Това е ново за мен. ММ има съвпад на Венера със Слънцето в Овен  ::)
Над силата е само умението да я владеем!

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #219 -: Септември 18, 2015, 10:41:03 pm »
Това е ново за мен. ММ има съвпад на Венера със Слънцето в Овен  ::)
ММ съпругът ти ли е?  :012:
 Дияна е направила публикацията,според текста на която освен,че Слънце не гори в Лъв и Овен,не гори и тронова планета в другите знаци.Тук има няколко Венери и Луни Овен,не знам колко имаме съвпад със Слънце,но аз не се чувствам изгорена и ощетена,нищо,че съм "детронирана".Ако съдим от средновековната история точно заточените владетели от сянка,подготвят и извършват превратите,защото са убедени,че управлението им се полага по право. :043:

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #220 -: Септември 19, 2015, 12:12:54 am »
Да, ММ=моят мъж  :)

И този му стелиум е в съвпад с моя Юпитер  ::)
Над силата е само умението да я владеем!

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #221 -: Септември 19, 2015, 01:13:59 pm »
Уран още не е заставал на точна опозиция срещу себе си.Рени,никакво недоверие не изпитвам в личните си убеждения-напротив обогатяват се СТАРИ идеали.Елиминирам хора,а не части от себе си.
 Венерата не ми е изгорена.Планети в съвпад със Слънце в Лъв и Овен не горят

" Ако се скриеш в сърцето ми, няма да е трудно да те намеря. Но ако се скриеш в черупката си, ще бъде напълно безполезно да те търся. " Халил Джубран   ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #222 -: Септември 19, 2015, 02:56:11 pm »
" Ако се скриеш в сърцето ми, няма да е трудно да те намеря. Но ако се скриеш в черупката си, ще бъде напълно безполезно да те търся. " Халил Джубран   ;)
:P Овните нямаме черупки и не обичаме да ни вменяват състояния,които не изпитваме,защото някой е измислил,че меродавно.

Транзитите на Плутон и Уран много ме обогатиха,това е истината. Не чувствам кризи,освен понякога страха от смъртта за някой близък.Надявам.се на по-голяма насищане  от тази вибрация,защото много ми допада и в този период се чувствам напълно в свои води(нали имам Плутон,Уран в 4Д,това поне е част от моята емоционалност,ако не паралелен начин на живот).
 За разлика от Уран,Плутон ми е изцяло хармонично аспектиран и не виждам защо трябва да преживявам отрицателни емоции покрай транзитите му.
Уран ме изненадва с някои прозрения,нови гледни точки.
 Рени и двамата транзитират диспозитора си,Господарката си.Може да е заточена,но им е шеф и няма да изпусне контрола.Освен това за разлика от тях е високопоставена,със съвпад на МЦ и добре аспектирана.Това няма да неутрализира дребни смутове,но не се ерслучвало нищо скандално и излязло от контрол. ;)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #223 -: Септември 20, 2015, 10:55:16 pm »
Разглеждам картата на успял човек на високо ниво.
В 10Д му е У2,У6
У2 квадрат с Нептун

След това:
У10 в 8Д,в съвпад с У7
У10 в 8Д с тригони от У1 и У11(плюс квадрат от Плутон)
У8 в 6Д в тригон с У2
У8 секст с У11
У8 квадрат Слънце,а Плутон тригон Слънце
СЛВ съвпад с У4 в Скорпион

« Последна редакция: Септември 20, 2015, 11:08:05 pm от Дракониада »

akruks

• Hero Member
« Отговор #224 -: Септември 22, 2015, 01:59:01 pm »
Овните нямаме черупки
ама имате рога и копита  :29:

И тези, с черупките, казват "Пука ми на черупката" , а овенът какво- "Ще ми накривиш рогата"?
 :043: :043: :043: :043: :043: