" Ако се скриеш в сърцето ми, няма да е трудно да те намеря. Но ако се скриеш в черупката си, ще бъде напълно безполезно да те търся. " Халил Джубран
Овните нямаме черупки и не обичаме да ни вменяват състояния,които не изпитваме,защото някой е измислил,че меродавно.
Транзитите на Плутон и Уран много ме обогатиха,
това е истината. Не чувствам кризи,освен понякога страха от смъртта за някой близък.Надявам.се на по-голяма насищане от тази вибрация,защото много ми допада и в този период се чувствам напълно в свои води(нали имам Плутон,Уран в 4Д,това поне е част от моята емоционалност,ако не паралелен начин на живот).
За разлика от Уран,Плутон ми е изцяло хармонично аспектиран и не виждам защо трябва да преживявам отрицателни емоции покрай транзитите му.
Уран ме изненадва с някои прозрения,нови гледни точки.
Рени и двамата транзитират диспозитора си,Господарката си.Може да е заточена,но им е шеф и няма да изпусне контрола.Освен това за разлика от тях е високопоставена,със съвпад на МЦ и добре аспектирана.Това няма да неутрализира дребни смутове,но не се ерслучвало нищо скандално и излязло от контрол.