Живяла съм 16 години с Риба, при това неакцентирана - само Слънце в знака. Почерни ми живота с нейните драми и бездействие.
аз пък 20 год.наблюдавам семейство мъж-Риби,няма такава психосоматика,по здрав е от докторите дето постоянно го преглеждат и все плаче,че умира,това буквално съм го виждала на една нова година,мъж канара реве със сълзи че е дошъл краят,а жена му-Овен ,с реални сериозни заболявания му слугува,без да се оплаче от нищо, железна е.
и доста други рибешки истории около мен с тоя дсц. риби ,мога книга да напиша ако имам повече свободно време за тяхните психологически потъвания и всякакви начини за бягства с различни затъпитили на реалността - алкохол, дрога,всякакви медикаменти,изолации, хронични изневери- с тези бягства притъпяват страхове и бягат от отговорности при най-малкото съпротивление ,тъй като си плуват по-течението, ако реката обърне посоката и за тях живота спира,не могат срещу течението ,светлината е на повърхността, а потапянето на дълбоко - мрак и така при всяко обръщане на посоката за да избягнат съпротивлението се потапят в мрака ...а там освен плуто,друго няма, в гробищата е удачно да пише-тук са заровени всички човешки грешки...
но изборът на душата е такъв в тази инкарнация и човек трябва да я приеме и понесе, иначе грешките ще се повтарят докато не се изживеят както е писано.
Милки щастието е в теб,не извън, по натал сатурн и плутон са негативни асп. към луната и слънцето,което е упр. и на асц. и юлв,грешките ги носиш от миналото - депресивно настроена си към живота, колкото големи са очаквания ,желания и толкова големи са разочарования,огорченията
детето ти е светлината в тунела,а ти го виждаш като заслепяване- к5 е скорпи- черногледството когато нямаш любов и си в безисходица с детето,заключен стрелец-вярата, щастието в живота ти,сега тр.сатурн е върху дир.уран/промяната в партньорството ще те вади от мрака/-който ти упр.дсц и слв-пътя в живота, да си по- свободолюбива и независима в партньорствата,по човеколюбива,да виждаш щастието през/скрито зад човешките несъвършенства,да прощаваш и да забравяш миналото и да имаш повече вяра в бъдещето,това ще те мотивира да не се отказваш от живота с лека ръка,тр.сатурн през стрелец в 5 дом- любовта,ще е взаимна рецепция с юпитер в козирог ще ти отвори очите за стойностните неща и като започнеш да обичаш себе си и живота ще привлечеш и човек ,който да те обича,но промяната тръгва от теб с малките радости всекидневно,дори и в бремето ,като се прибереш у дома,няма досадни задължения има нагласи,търпящи промени,зависи от гледната точка...