Да сравняваш изпушил самоубиец с хладилник е меко казано...странно
Бейбиблу, не обръщай внимание на Дракониада, така се крие голям страх-с голяма поза
:d030: беше ме страх за един идиот но това беше мнооого отдавна, който все повтаряше,че ще се гъцне доброволно.
Темата на Бейбито,с която ни разбуни духовете беше нагла и егоистична от нейна страна ,но нейният дух си е в същата позиция.
Както Лили писа тя трябва да е готова освен за деликатното пристъпяне около нея във форума като около пътник,за който едва ли не носим отговорност(не знам защо!) и за по-друго мнение.
и ще го кажа-ГНУС ме е от такива като нея.Събуждат агресията ми с вампирските си приоми.Изобщо не мислят,че другите също се борят с какво ли не,но ги товарят безогледно със себе си.
Една моя позната преди десетина години я спасиха в пирогов със срязани вени.Онзи ден ми изрева на умряло по телефона.Видях се с нея.Тръгна да реве и да ми разказва.Още на първата минута и казах,че нямам възможност да поемам повече товари,от колкото нося.Като ми каза,че животът и нямал смисъл си взех чантата и обясних,че тя ме товари,а аз съм изморена от работа и съм длъжна да съм в добра форма.След това си тръгнах.
Няма да допусна някой да ми краде времето за да му слушам бученето.Ако искат да се стягат.