Автор Тема: Пак за работата  (Прочетена 30233 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Пак за работата
« Отговор #60 -: Март 13, 2015, 08:43:34 am »
А какво става, ако има хубави аспекти между У2, У6 и У10? Намираш си лесно работа, дават ти много пари, издигаш се бързо или какво? И най-вече, нови или стари управители? При мен двете дават противоречиви показания — новите образуват йод, старите голям тригон. За момента (пу-пу) като че ли по-вярна външна картинка дават старите. Новите също, донякъде, но най-вече като вътрешни нагласи.

кой е на фокалната точка на йода? (на върха)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #61 -: Март 13, 2015, 09:10:48 am »
М/у другото Тери Прачет е милионер, вероятно с малко "служители"
карта

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #62 -: Март 13, 2015, 10:03:14 am »
Ако не се лъжа, в момента нямаше ли нещо около него - дирекция ли беше, прогресия ли? СЗ сега ще направи секстил ...

В книгите на теория много неща може да пише, на практика резултатът да е друг. В момента имам две действащи силни юпитерови дирекции, с Луна и Венера /съвпади/. За мен секстилът е много слаб, за да отключи нещо, понякога дори квадратури и опозиции не сработват. Във всяка карта има специфика, затова е толкова трудно да се правят достоверни и точни прогнози, повечето са "я стане, я не стане".

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #63 -: Март 13, 2015, 10:37:10 am »
Добре, защо отхвърляме с лека ръка квадрата на марс, след като юпитер не дава очевидно?
От друга страна, освен че е ъглов, няма и какво да му помага, плеяди, перегрин, бенефик извън секта, и един квадрат и половина, ако забелязваме плутон

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #64 -: Март 13, 2015, 10:41:01 am »

От друга страна, освен че е ъглов, няма и какво да му помага, плеяди, перегрин, бенефик извън секта, и един квадрат и половина, ако забелязваме плутон

Предвид всичко изброено, не му е нужно да е в напрегнат аспект с някоя планета, за да не дава от обичайните си блага. Юпитеровото кранче при мен винаги е било здраво затегнато. В посока даване ми се е случвало да прекалявам, но не и в посока на получаване. И в един момент осъзнах, че повече трябва да угаждам на Сатурн, той дава и резултатност.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #65 -: Март 13, 2015, 11:36:31 am »
А който е изтеглил късата клечка по отношение на 4 и 7 дом, все някъде ще компенсира - обикновено по 6ти, с идеята някой ден да се берат плодове по 2ри и 10ти.

Благодаря, Стар!  :)
« Последна редакция: Март 13, 2015, 11:38:47 am от Lilla »

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #66 -: Март 13, 2015, 12:20:31 pm »
Кариерата и парите ги свързвам единствено с късмета. Няма значение колко си усърден, нито дори колко си интелигентен, ако нямаш късмет-хармоничен аспект Венера/ Юпитер, хармоничен аспект Юпитер/ Плутон. Познавам няколко човека с такива аспекти, които не си знаят парите. Нищо, че единствената им цел в живота е да си друсат сланините по чалготеките, да не казвам, че дори не са в състояние да сглобят едно що годе нормално изречение...

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #67 -: Март 13, 2015, 12:30:47 pm »
късмет-хармоничен аспект Венера/ Юпитер, хармоничен аспект Юпитер/ Плутон. Познавам няколко човека с такива аспекти, които не си знаят парите.

Моя близка с такива аспекти се сдобиваше със заможни съпрузи и мъже-покровители. Но в професионален план беше пълен провал, там преобладава негативно сатурново влияние.

Тригонът между Венера и Юпитер/Плутон включва 2 и 7 дом - класически случай за придобиване на много по-висок статут след сключване на брак.

Имам в моята база и карта на жена, направила много успешна кариера още преди да навърши 30-годишна възраст. Нейният случай е съчетание на личностни качества, късмет и протекции от семейството /добър старт/.

МС в Риби, в 10 дом няма планети. Екзалтирал Юпитер във 2 дом - квадрат към Луната, управляваща АС. Слънце в последния градус на Лъв /в съвпад с Регулус/, в точен тригон с Луна в последния градус на Овен. Слънцето е в съвпад със Сатурн, но в съседни знаци /с прецесия са в един знак, накшатра Магха, която се управлява от кралската звезда/. И двете светила са в точен тригон и в мажорен аспект с Регулус, картата е нощна. Луната е единствена планета в горната хемисфера /11 дом/.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #68 -: Март 13, 2015, 02:37:31 pm »
Тия с аспект Юпитер-Венера ли са?
В женска карта наистина може да даде успех и подкрепа.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #69 -: Март 13, 2015, 02:41:44 pm »
Да, Венера/Юпитер.
Скъпия ми брат също е с такъв аспект. Вече е на 22 години, не е работил, вероятно няма и да работи. Не ми се влиза в подробности, но вече има собствено жилище, собствена кола и единственото, което прави е да лежи по цял ден и да се оплаква колко е скучен живота.  :012:

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #70 -: Март 13, 2015, 02:50:28 pm »
В картата на брат ми Венера/Юпитер знакова опозиция, Венера секстил Уран и Нептун, Венера тригон Плутон.
Роди ме, мамо с късмет...
« Последна редакция: Март 13, 2015, 04:32:29 pm от Just_a_Dream »

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #71 -: Март 13, 2015, 06:22:50 pm »
В картата на брат ми Венера/Юпитер знакова опозиция, Венера секстил Уран и Нептун, Венера тригон Плутон.
Така ми напомни на един мъж с Венера/Юпитер в Лъв,който все се жени за доста заможни жени и те му купуват джиповете. Докато изкарват пари на него му е скучно и върти още 2-3 успуредни любовници.Пред съпругите си все е кисел или тъжен и те за да си върнат доброто му разположение му взимат някоя супер въдица или го финансират за дрифтове.А като не  е вкъщи   от него по-забавен,жизнен еуфоричен няма.  :D
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #72 -: Март 13, 2015, 06:56:36 pm »
Така ми напомни на един мъж с Венера/Юпитер в Лъв,който все се жени за доста заможни жени и те му купуват джиповете. Докато изкарват пари на него му е скучно и върти още 2-3 успуредни любовници.Пред съпругите си все е кисел или тъжен и те за да си върнат доброто му разположение му взимат някоя супер въдица или го финансират за дрифтове.А като не  е вкъщи   от него по-забавен,жизнен еуфоричен няма.  :D
А не, не... При него парите не идват от жени.  :012:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #73 -: Март 13, 2015, 07:16:41 pm »
А не, не... При него парите не идват от жени.  :012:
Трз Сатурн в Стр да не му бие една таоквадратурка на Юпи/Вен и да му секнат кранчетата. Напрегнатите нат аспекти на Юпитер всъщност са най-коварното нещо,което съм наблюдавала.
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #74 -: Март 13, 2015, 08:21:08 pm »
Тази тема е ахилесовата ми пета, лайтмотивът на битието ми, алфата и омегата на вътрешните ми драми и първопричината да надникна в астрологията.  :012: