А какво става, ако има хубави аспекти между У2, У6 и У10? Намираш си лесно работа, дават ти много пари, издигаш се бързо или какво? И най-вече, нови или стари управители? При мен двете дават противоречиви показания — новите образуват йод, старите голям тригон. За момента (пу-пу) като че ли по-вярна външна картинка дават старите. Новите също, донякъде, но най-вече като вътрешни нагласи.
Ако не се лъжа, в момента нямаше ли нещо около него - дирекция ли беше, прогресия ли? СЗ сега ще направи секстил ...
От друга страна, освен че е ъглов, няма и какво да му помага, плеяди, перегрин, бенефик извън секта, и един квадрат и половина, ако забелязваме плутон
късмет-хармоничен аспект Венера/ Юпитер, хармоничен аспект Юпитер/ Плутон. Познавам няколко човека с такива аспекти, които не си знаят парите.
В картата на брат ми Венера/Юпитер знакова опозиция, Венера секстил Уран и Нептун, Венера тригон Плутон. Роди ме, мамо с късмет...
Така ми напомни на един мъж с Венера/Юпитер в Лъв,който все се жени за доста заможни жени и те му купуват джиповете. Докато изкарват пари на него му е скучно и върти още 2-3 успуредни любовници.Пред съпругите си все е кисел или тъжен и те за да си върнат доброто му разположение му взимат някоя супер въдица или го финансират за дрифтове.А като не е вкъщи от него по-забавен,жизнен еуфоричен няма.
А не, не... При него парите не идват от жени. :012: