Имам Луна съвпад с Нептун, но не мисля, че имам мечти, а по-скоро романтични цели, като се надявам от романтични да станат реалистични в чист вид. Първата ми разбита романтична цел бе да се омъжа и да бъдем щастливи до края на дните си - Нептун управлява 7-мия ми дом Целта беше постигната, а после и прекратена от самата мен Мисля си, че сигурно защото са в 3 дом
и аз съм така също като теб,само дет не съм си мечтала да се оженя,то си се случи,да бъдем щастливи,ами вече има-няма една пълна сатурнова обиколка сме,според собствените си усещания за щастие и какво,мечтите са нищо повече от мисли,насочени мисли към бъдещето,тук без вяра няма да минем,без да си повярваме,че ще ни се сбъднат мечтите,няма как да се сбъднат нещо като верига от последователности
мечти,какво са те освен нереализирани желания и ако те съвпадат с пътя ,който сами сме си избрали ,се случват лесно,с невидима подкрепа-но веригата е следната-мечти,който пожелаваме да се сбъднат и почваме да мислим,фокусираме енргия върху тези мисли насочени към надежда за по-добро,за развитие- тези мисли ни насочват към определени действия/бездействието не реализира /- тези наши действия формират навици-те изграждат характер-а той се проявява като съдба,това е лично за мен съм осъзнала,че за да сбъднеш една мечта,трябва силно да вярваш,почти безрезервно,безумно в това,тя да стане реалност,така ,че и дедо ти Кронос да му писне и да каже ооооооооо,аре стига с тази вяра и този Юпитер-дъ бъде :)аман,тоя много нахъсан и издържлив,какви ли пречки,препятствия и ограничения не му пращах,по-търпелив от търпеливите,издържа всичко,що веднъж не поседна не и не помисли ...."е вече втори ден си мечтая и нищо не се случва,майната му отказвам се ,предавам се,спирам да мечтая щом ме резнаха първият път,няма смисъл от мечти,те и без това са ялови,спирам и толкоз,изгубих вяра и какво сега какво ми остава,ами нищо- празно за пълно не дават и така крашнат седи в нищото"- докато не дойде некой уран да те включи отново във веригата с шок преживявания и да ти възвърне изненадващо вярата в теб и живота,за да спреш да се съмняваш,че това,което мечтаеш е възможно