Ето въпроса ми : " Да започна ли този проект ?"
Рени, изтеглих 3 + 1 карти и ето какво ми излезе:
Петица пентакли, Умереност /обърната/, Слънце /обърната/
Завършваща карта - Жрицата
Имаш ли някакви съмнения във връзка с този проект, може би относно възвръщаемостта на вложения ресурс?
Също така първите карти могат да загатват за това, че нямаш нужния ресурс за участие в проекта или разполагаш с ограничен такъв, иска ти се този път да не се разпиляваш напразно, да бъдеш малко по-пестелива. И сякаш някакви фактори и обстоятелства възпират ентусиазма ти да се включиш в проекта /Слънцето/. Между другото проектът с някаква хуманитарна цел ли е, има ли връзка с холистични практики?
По-умерена ти е нагласата. А от самия проект, ако се включиш, по-скоро би получила повече морално удовлетворение, отколкото материално. Дори ако не е благотворителност от твоя страна и не е напразна загуба на средства, чрез този проект като дивиденти по-скоро би могла да очакваш някакъв тип себереализация, лично като усещане за теб. То само теб ще те грее и повече ще пълни душата, отколкото джоба и банковата сметка.
А Жрицата вероятно символизира теб и твоя подход към ситуацията. И тази карта говори по-скоро за алтруизъм, отколкото за стремеж към печалба, материални и статусни придобивки. Чрез този проект евентуално би могла да научиш нещо важно или ти самата да предадеш знания, но според мен трудно ще можеш да го комерсиализираш.