не разбирам от астрология,но понеже все ретро меркурий се споменава в ФБ,да споделя и аз впечатления,естествено в неподходяща тема,извинете...
Днес всичко върви наопаки!
съгласна-от 4 дни кофти нет,или никакъв такъв.блокаж при банкомати.и нещо лично към мен - ''ограбиха ме'' ме,както и неспазено обещание.никога не съм виждала такъв карък...все съм мислила че ретро мерка ме подминава,не и този път...Тези дни и друго се случи,попречи на изпълнението на ежедневни задачи,които не са фатални,но разби програмата ни за седмицата(от месец и нещо с приятелка ходим на тренировки,тези дни не сме ходили),просто изкачат задачи,пътуване,дела,и уговорката е разбита,но времето е запълнено,няма празно,просто има нещо да се върши,не да ходи на фитнес(хоби)
вчера детето счупило стъкло на съседи с топката,кучето потрошио фиданка на други съседи.
като капак на всичко-така се изпокарах с една баба на друго съседче,и не заради стъклото,а заради директна,лична обида над детето ми...
мъжа ми остана доволен,каза ,че не съм го посрамила,той е известен с красноречието в яда си(поне един доволен от случката да има)