Аз като виден тароманиак не мога да пропусна ново седмично :012: Докато не й писне на Емата от мен :012: :engel016:
Ама тя добричка магьосница
Добро утро, Витхце.
Новото седмично таро с голяма важност. виж какво изтеглих.
Дяволът Крал мечове Висшият жрец Да не чакаш някакво писмо, което да те разпали/разгневи/накара да мислиш за изкушенията на живота? В теб има желания, големи желания. Нещо изкусително ще те омайва. Но каквото е трудно в теб, трябва сама да го бориш. Може да си поставена в ситуация, в която вътрешо ще гориш и всичките ти дяволи ще са на бунт, но външно трябва да държиш на положението си, да си акуратна в мислите. Нека тогава не нараниш някой с много остри думи, мери приказките. Запази си мястото на трона с идеи и увереност, която демонстрираш. В себе си имаш мъдростта и умението да водиш другите. Сега му е времето да създадеш ред в някоя хаосна ситуация. С разум и добре премерена стратегия. Пак подсказки да забравиш миналото. Накрая трябва да се отдадеш на своите мисли, да откриеш вътрешен покой.
Хрумва ми, че може да си разкъсана с дяволски мисли между двама мъже, две ситуации. От едната страна разум, от другата страна вярата. Ти ще кажеш имаме ли такива мъже наоколо - един добър стратег и един духовен мъж, малко затворен в себе си и вярванията си.
Може да поемеш по рационален път, но и там ще има какво да учиш и събираш.
Скрити страсти в теб. :38: